Uita complet de Urus! SUV-ul ASTA are 57 CP in plus si e de doua ori mai ieftin decat modelul italienilor

Uita complet de Urus! SUV-ul ASTA are 57 CP in plus si e de doua ori mai ieftin decat modelul italienilor
  • Cel mai puternic SUV pe benzina vine din SUA
  • Noul Jeep Grand Cherokee Trackhawk ofera 707 CP
  • Pretul de vanzare porneste de la 85.900 dolari
Distribuie pe Facebook

Acceleratia de la 0 la 96 km/h se realizeaza in numai 3.5 secunde, in timp ce sfertul de mila este parcurs in 11.6 secunde. Viteza maxima? Putin peste 289 km/h.

Uita de noul Lamborghini Urus! Cel mai puternic SUV pe benzina nu vine din Europa, ci de peste Ocean, de la Jeep. Se numeste Grand Cherokee Trackhawk si gazduieste in compartimentul motor o unitate cu opt cilindri in V, de 6.2 litri si 707 CP.

Imprumutatea de la duo-ul Charger / Challenger Hellcat, motorizarea echipatea cu un sistem de supraalimentare cu compresor mecanic lucreaza alaturi de o cutie automata in opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala. Asa se face ca primii 96 km/h vin dupa numai 3.5 secunde, in timp ce sfertul de mila este parcurs in 11.6 secunde.

Viteza maxima se ridica la 289.68 km/h, pe cand oprirea de la 96 la 0 km/h se face in doar 34.7 metri. Si mai impresionant de-atat este insa pretul de pornire: la 85.900 dolari, automobilul american este de doua ori mai ieftin decat modelul italian.

Asemeni noului Lamborghini Urus, fiecare Jeep Grand Cherokee Trackhawk este livrat la pachet alaturi de un aspect pa masura performantelor, cu spoilere fata si spate agresiv stilizate, plus jante din aliaj de dimensiuni generoase. Volanul in trei spite si scaunele cu suport lateral marit se numara printre principalele atractii ale interiorului.

Totodata, SUV-ul de 707 CP de peste Ocean mai ofera in standard si faruri Bi-Xenon, stopuri cu tehnologie LED sau climatizare automata. Acestora li se alatura mai multe sisteme de siguranta activa, o tapiterie din piele, dar si navigatie prin GPS.

Distribuie pe Facebook
mai multe