Uita de BMW Seria 7! Mercedes prezinta oficial noul S63 AMG cu motor de 802 CP si 1.430 Nm. Cum arata in realitate

Uita de BMW Seria 7! Mercedes prezinta oficial noul S63 AMG cu motor de 802 CP si 1.430 Nm. Cum arata in realitate
  • Uita de BMW Seria 7!
  • Mercedes prezinta oficial noul S63 AMG cu motor de 802 CP si 1.430 Nm
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza numai 3.3 secunde. Asa cum precizam, de altfel, si anterior, la momentul premierei mondiale.

Dezvelita publicului larg cu doar o singura saptamana in urma - in prima parte a lunii decembrie, noua varianta de top a celebrei game comercializate de Mercedes sub denumirea de S-Class nu mai necesita niciun fel de introducere sau prezentare. Ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi ori exagera cu nimic. Comercializata sub numele de Mercedes-AMG S 63 E Performance, mult anticipata versiune de inalta performanta a luxoasei limuzine din Stuttgart se remarca atat prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate - livrate alaturi de prize supradimensionate de aer, respectiv un difuzor masiv, atent sculptat, cat si prin pragurile laterale proeminente, care fac legatura intre jantele uriase din aliaj, cu un diametru de pana la 21 de inch, potrivit companiei producatoare.

Lista atractiilor exterioare continua - asa cum mentionam, totodata, si pe parcursul zilelor precedente, in ultima jumatate a acestui an, cu faimoasa grila Panamericana si o evacuare sport, ce promite sa atraga nenumarate priviri prin cele patru tobe de esapament oferite, pe cand meniul caracteristic departamentului interior cuprinde inclusiv instrumente de bord digitale, cu design specific. Nu lipsesc din peisaj, inutil de adaugat, nici tapiteria realizata din piele partial perforata - cu detalii sub forma unor carouri, elementele din fibra de carbon, volanul multifunctional, condimentat cu trei spite, scaunele individuale, cu actionare electrica, incalzire, racire si masaj, o instalatie audio de top, cu tehnologie Dolby Atmos.

Sub capota, prima generatie a impresionantului Mercedes-AMG S 63 E Performance a pregatit o unitate V8 biturbo de 4.0 litri - cu 612 cai putere si 900 de Newton-Metri, pe benzina, cuplata la o transmisie automata cu noua rapoarte. Extremul model cu o lungime de peste 5.3 metri din Affalterbach pluseaza cu un motor electric de 190 CP si 320 Nm - cu propria cutie de viteze, cu doua trepte, astfel rezultand un total de pana la 802 cai putere si 1.430 de Newton-Metri, conform comunicatului oficial de presa. Prin urmare, super sedanul cu o greutate de aproape 2.600 de kilograme dispune si de un sistem inteligent de tractiune integrala, cu vectorizarea cuplului, o suspensie ajustabila - pe aer, bare anti-ruliu controlate electromecanic, de discuri de franare carbon-ceramice.

Distribuie pe Facebook
mai multe