Uite cu cat se mai vinde in ziua de azi un Ferrari Enzo

Uite cu cat se mai vinde in ziua de azi un Ferrari Enzo
  • Un Ferrari Enzo din 2004 este momentan de vanzare in Statele Unite
  • Acesta este singurul exemplar care a parasit poarta fabricii fara nicio picatura de vopsea pe exterior
  • Chiar daca pretul unui Enzo poate ajunge pana la 2.9 milioane de dolari, vanzatorul cere mult mai mult
Distribuie pe Facebook

Un Ferrari Enzo din 2004, putin mai special, este momentan de vanzare in Statele Unite ale Americii, iar pretul cerut este unul de 7 cifre.

Nu in fiecare zi dai peste unul dintre cele mai rare Ferrari-uri din epoca moderna, iar cand in sfarsit te "impiedici" de un asemenea exemplar, pretul te da pe spate, exact ca si in cazul acestui Enzo din 2004.

Ferrari Enzo

Conform vanzatorului, acest model este singurul care a parasit vreodata poarta fabricii de la Maranello "purtand" doar fibra de carbon pe exterior, fara nicio picatura de vopsea.

Ferrari EnzoFerrari Enzo

Italienii au construit modelul Enzo in anul 2002, utilizand tehnologia din Formula 1 care, la momentul acela, ii facea invincibili. Masina care poarta numele fondatorului companiei, este propulsata de un motor de 6.0 litri V12 capabil de 660 de cai putere si o viteza maxima de 350 de km/h.

Ferrari Enzo

Inginerii i-au montat o transmisie secventiala care putea schimba viteza in doar 150 de milisecunde , iar elementele aerodinamice active generau o apasare la sol de 7600 de newtoni. Deasemenea, Enzo a fost primul model de strada dezvoltat de compania italiana care a beneficiat de franele ceramice Brembo.

Avand in vedere raritatea sa, Ferrari construind doar 400 de unitati, la momentul actual o asemenea masina se vinde intre 2 si 2.9 milioane de dolari. Dar, pe acest exemplar descris mai sus, vanzatorul cere nu mai putin de 3.5 milioane de dolari. Nu constestam faptul ca este o adevarata bijuterie pe patru roti, nu contestam nici raritatea sa, dar oare isi merita banii?

Ferrari Enzo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Ferrari Enzo
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Iunie 2016