Uite cu ce masini vin la facultate studentii din Dubai!

Uite cu ce masini vin la facultate studentii din Dubai!
  • Studentii unei universitati private din Dubai vin la cursuri cu automobile dintre cele mai luxoase
  • Lamborghini, Bentley, Aston Martin sau Ferrari se numara printre marcile ce pot fi admirate in parcare
  • Imaginile au fost realizate in cateva zile si numai intr-o singura parcare din cele existente ale scolii
Distribuie pe Facebook

Lamborghini Gallardo, Audi R8, Bentley Continental GT, Aston Martin Vantage S, Ferrari, Maserati, Mercedes si lista poate continua. Nu este o insiruire de marci si modele expuse la un salon auto, sunt masinile cu care vin in fiecare zi la cursuri studentii unei universitati private din Dubai.

Din ciclul cu ce ne mai surprinde Dubai-ul, o studenta la o universitate privata din Emiratele Arabe Unite a fotografiat ce supermasini se afla in fiecare zi in parcarea institutiei de invatamant.

Masinile de lux au fost surprinse in parcarea "American University of Dubai", o institutie de invatamant privata, fondata in urma cu 18 ani, in 1995. Universitatea ofera atat diplome de absolvire, cat si certificate de participare pentru cei care nu si-au finalizat studiile. In plus, studentii de aici beneficiaza si de un certificat privind studiile despre Orientul Mijlociu.

Masini la American University of Dubai


Masini la American University of Dubai

"Sunt studenta la aceasta universitate din Dubai si masinile pe care colegii mei le conduc aici sunt pur si simplu ridicole. Daca as fi fost acasa, in Canada, masina mea ar fi fost considerata draguta, dar aici nimeni nu se uita de doua ori la ea.

Aceste fotografii au fost realizate in cateva zile si numai intr-o singura parcare din cele existente ale scolii, asa ca nu sunt toate masinile frumoase care exista aici. Din cauza ca exista o multime de Range Rover-uri si Porsche-uri Cayenne am inclus doar cateva in albumul foto", a explicat Meeka Nasser. De asemenea, tanara a precizat ca cele mai scumpe autoturisme, cum sunt Rolls Royce-urile sau Bentley-urile, sunt conduse de studenti bogati din Emirate.

Masini la American University of Dubai

Masini la American University of Dubai

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Masini la American University of Dubai
mai multe