Uita de Bugatti Chiron: ASTA e masina la volanul careia vrei sa fii vazut!

Uita de Bugatti Chiron: ASTA e masina la volanul careia vrei sa fii vazut!
  • Aston Martin si Zagato lucreaza la o noua capodopera a lumii auto
  • Cele doua companii vor lansa un model bazat pe DBS Superleggera
  • Aston Martin si Zagato pregatesc inclusiv o noua serie DB4 GT
Distribuie pe Facebook

Doar 19 exemplare vor fi fabricate in total, fiecare disponibil la vanzare in schimbul unei sume ametitoare: 6 milioane de lire.

Anul 2019 marcheaza implinirea unui secol de Zagato, aniversare pe care celebra casa italiana de design planuieste sa o celebreze cu mare fast.

Nu insa de una singura, ci alaturi de britanicii de la Aston Martin, cu care colaboreaza de aproape sase decenii, inca din octombrie 1960.

Sarbatoarea celor doua importante evenimente va culmina cu lansarea unui nou automobil din seria Zagato, pe cat de special, pe atat de rar.

Aston Martin DBS GT Zagato - Schite

Celebra casa italiana de design va porni de la un Aston Martin DBS Superleggera, model echipat cu o motorizare V12 bi-turbo de 725 cai putere.

Produsul rezultat in urma colaborarii dintre cele doua companii se va numi DBS GT Zagato si va fi construit la fabrica britanicilor din Gaydon.

Doar 19 exemplare ale noului automobil dezvoltat de Aston Martin si celebra casa italiana de design vor ajunge pe piata, la un pret astronomic.

Viitorul DBS GT Zagato va fi oferit - cel putin pe piata din Marea Britanie, in schimbul unei sume nete de sase milioane de lire sterline.

Respectivul pret include, ce este drept, si costul unui DB4 GT Zagato Continuation, o noua serie a primului model construit de Aston Martin si italieni.

Intr-un final, oficialii celebrei case de design Zagato au mai precizat si ca primele exemplare DBS GT vor ajunge pe strazi la sfarsitul lui 2020.

Livrarile seriei DB4 GT Zagato Continuation, neomologata pentru circulatia pe drumurile publice, vor demara in ultimul trimestru al anului in curs.

Aston Martin DBS GT Zagato - Schite

Aston Martin DBS GT Zagato - Schite

Aston Martin DBS GT Zagato - Schite

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Aston Martin DBS GT Zagato - Schite
mai multe