Un Audi TT-RS Plus vine in curand. Chiar mai devreme decat te-ai astepta!

Un Audi TT-RS Plus vine in curand. Chiar mai devreme decat te-ai astepta!
Holy mother of hell! Conform ultimelor informatii sosite din Ingolstadt, un nou Audi TT-RS vine in curand. Chiar mai devreme decat te-ai astepta.
Distribuie pe Facebook

Livrand nu mai putin de 340 cai putere, cu totii storsi dintr-un propulsor turbo de 2.5 litri, Audi TT-RS este una din cele mai grozave masini pe care banii o pot cumpara. Super-coupe-ul/roadster-ul german poate sa accelereze de la 0 la 100 km/h in aproape 4.3 secunde, fiind astfel capabil sa rivalizeze cu adversari mult mai puternici decat el. Dar stai, asta nu e tot! Conform unui document ce vine tocmai din Ingolstadt, document publicat recent si pe internet, constructorul german are de gand sa adauge o portie extra de savoare dezirabilului sau model.

Asadar, un Audi TT-RS Plus se afla deja pe drum, urmand a-si face aparitia in cursul lunii mai. Majoritatea detaliilor raman momentan un mister, insa noua versiune a impresionantului atlet va ascunde sub capota nu mai putin de 360 cai putere. Iar ca totul sa fie mai palpitant, constructorul german si-ar putea supune modelul si la un program intens de reducere a greutatii, noul TT-RS Plus urmand a imparti astfel o mana de bunatati din carbon cu mai marele Audi R8 GT. Asadar, fii pe faza!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Martie 2011