Un BMW Seria 7 cu o configuratie unica si inedita.

Un BMW Seria 7 cu o configuratie unica si inedita.
  • Showroom-ul BMW din Abu Dhabi are la vanzare un 760Li cu adevarat unic
  • Exemplarul in cauza este finisat la exterior in nuanta Twilight Purple
  • Interiorul propune piele in doua culori, accente metalice si insertii de lemn
Distribuie pe Facebook

Satul de atata alb, negru si gri cat se foloseste in industria auto? Ei bine, atunci ai nimerit exact unde trebuia...

Vezi tu, nici cei din spatele showroom-ului BMW Abu Dhabi Motors nu se declara mari fani ai acestori trei (non)culori. Ba dimpotriva: le dispretuiesc la fel de mult precum o faci tu. Tocmai de aceea, aproape orice automobil pe care il vei intalni aici este finisat - cel putin la exterior, intr-o nuanta cat mai vie.

Nici macar marele Seria 7 nu a scapat de un astfel de tratament, urmatorul 760Li atragand toate privirile asupra sa nu atat prin performantele motorului V12 bi-turbo de sase litri sau dotarile de top ale luxosului interior, cat prin caroseria... vopsita intr-un purpuriu aprins.

BMW 760Li in Twilight PurpleBMW 760Li in Twilight Purple

BMW 760Li in Twilight Purple

Iar acesta-i doar inceputul, printre atractiile exterioare ale limuzinei germane numarandu-se inclusiv o pereche de spoilerele fata si spate agresiv stilizate, un set de jante cu design unic si dimensiuni generoase sau insertii cromate de negru la nivelul geamurilor laterale si tips-urilor cvadruple.

Daca vine vorba despre departamentul interior, excentricul 760Li expus in cadrul showroom-ului BMW Abu Dhabi Motors propune o combinatie clasica de piele alba si negra, careia i se alatura numeroase ornamente realizate din lemn masiv, respectiv difuzoare de inalta fidelitate marca Bang & Olufsen.

Referitor la surprizele de ordin tehnic, acestea lipsesc cu desavarsire din peisaj, propulsia fiind asigurata si in cazul de fata de o motorizare bi-turbo cu 12 cilindri in V si capacitate de 5.972 centimetri cubi, sinonima cu un total de 544 cai putere si 750 Newton-Metri.

Livrate exclusiv rotilor spate prin intermediul unei transmisii automate cu opt rapoarte, valorile maxime ce insotesc limuzina germana sunt folosite de catre aceasta atat la o acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai 4.6 secunde, cat si la o viteza de top limitata la 250 de kilometri pe ora.

BMW 760Li in Twilight Purple

BMW 760Li in Twilight Purple

BMW 760Li in Twilight Purple

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze BMW 760Li in Twilight Purple
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 25 Mai 2015