Un Bugatti Chiron care costa trei milioane de euro fara TVA a fost fotografiat, zilele acestea, pe strazile din Bucuresti

Un Bugatti Chiron care costa trei milioane de euro fara TVA a fost fotografiat, zilele acestea, pe strazile din Bucuresti
  • Un Bugatti Chiron care costa trei milioane de euro fara TVA...
  • ... a fost fotografiat, zilele acestea, pe strazile din Bucuresti
Distribuie pe Facebook

Respectivul automobil face parte dintr-o editie oferita in numai 60 de exemplare - pe nume Pur Sport.

Bucurestiul a fost, de curand, gazda unui model extrem de special si, de asemenea, impresionant: un Bugatti Chiron Pur Sport ce costa trei milioane de euro - fara TVA si dotari optionale.

Construit in doar 60 de unitati, respectivul vehicul ofera o motorizare cu 16 cilindri, patru turbine si o capacitate de opt litri.

Potrivit Bugatti, performantele extremului Chiron Pur Sport - masina care se lauda cu 1.500 de cai si 1.600 de Newton-Metri, cuprind inclusiv un 0 - 100 de kilometri pe ora in 2.3 secunde.

Acelasi autoturism promite - totodata, si sa accelereze de la 0 la 200 km/h intr-un timp de aproximativ 5.5 secunde.

Un sprint de la 0 la 300 de kilometri pe ora in mai putin de 12.0 secunde - si viteza limitata la 350 km/h, transforma Chiron Pur Sport intr-una dintre cele mai rapide masini in linie dreapta.

Exclusivistul Bugatti promite sa se faca insa remarcat si pe circuit - multumita atat noilor amortizoare, cat si arcurilor mai tari.

Fiecare Chiron Pur Sport mai beneficiaza - printre altele, si de o cutie automata cu rapoarte mai scurte, de jante din magneziu si, optional, capace aerodinamice, de un mod de rulare specific etc.

View this post on Instagram

A post shared by @bucharest.cars

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 4 Aprilie 2022