Un fost campion de F1 isi scoate la vanzare bijuteria pe patru roti. Pretul cerut pe hypercarul cu peste 900 de cai

  • Masina ii apartine lui Jenson Button
  • Bordul indica sub 1.000 de kilometri rulati
  • Sistemul de propulsie hibrid dezvolta peste 900 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Acest McLaren P1 isi cauta acum un nou proprietar care sa se bucure de cei peste 900 de cai putere de care dispune. Masina are sub 1.000 de kilometri rulati si mai mult decat atat, ii apartine (inca) unui fost campion de Formula 1.

Legendarul McLaren F1 ramane cea mai tare si exclusivista masina construita de brand-ul britanic, insa hypercarul P1 nu este la foarte mare distanta. Prezentat in 2012, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, P1 a fost replicat in 375 de exemplare de-a lungul a numai 2 ani.

McLaren P1 de vanzare

McLaren P1 face parte din asa-numita "Sfanta Treime a hypecar-urilor hibride", alaturi de Porsche 919 Spyder si de Ferrari LaFerrari. Modelul britanic ascunde sub capota un propulsor V8 twin-turbo si o unitate electrica, care dezvolta impreuna 903 cai putere, suficient pentru o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 2.8 secunde.

McLaren P1 de vanzare

Printre norocosii care au intrat in posesia unui McLaren P1 s-au numarat si cateva personalitati din lumea sportului cu motor, cum ar fi Mika Hakkinen, Lewis Hamilton sau fostul campion de Formula 1 Jenson Button.

McLaren P1 de vanzare

Masina din aceste imagini ii apartine inca acestuia din urma. Spunem "inca" pentru ca Button vrea sa o vanda, dupa cum a spus chiar el pe o retea de socializare: "Am decis sa-mi vand McLaren-ul P1 pentru ca altcineva sa se poata bucura de el. Este o decizie grea dar acum locuiesc in America si nu prea mai am ocazia sa conduc aceasta frumusete."

McLaren P1 de vanzare

Acest P1 este finisat in nuanta exterioara Grauschwartz Grey, cu pachet Stealth si interior cu tapiterie din piele si Alcantara facut la comanda. Bordul indica numai 887 de kilometri rulati iar lista cu dotari optionale include printre altele jante forjate, frane carbon ceramice, cusaturi contrastante galbene, sistem audio Meridian, senzori de parcare fata/spate si cateva elemente exterioare din fibra de carbon.

McLaren P1 de vanzare

Pretul cerut de fostul campion mondial de Formula 1 pe acest McLaren P1 este de 1.6 milioane de lire sterline, sau cu alte cuvinte, aproximativ 1.79 milioane de euro.

McLaren P1 de vanzare

McLaren P1 de vanzare

McLaren P1 de vanzare

McLaren P1 de vanzare

McLaren P1 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze McLaren P1 de vanzare
mai multe