Un nou Bugatti Veyron special: Grand Sport Sang Bleu

Un nou Bugatti Veyron special: Grand Sport Sang Bleu
Cate editii speciale Bugatti Veyron avem pana acum? Pai ar cam fi Pur Sang, Centenaire, Sang Noir si Fbg par Hermès. Plus cateva cromate sau aurite de seicii plictisiti care probabil au stat prea mult in soare, pe care insa nu le mentionam… Dar acum avem parte de ceva nou: primul Bugatti Veyron Grand Sport "special". De parca cel "standard" nu ar fi fost destul de special…
Distribuie pe Facebook
Noul Sang Bleu se poate lauda cu un exterior in doua culori, care nu este insa rezultatul vopsitului, ci al combinarii a doua materiale: aluminiu si fibra de carbon. Partile "stralucitoare" sunt, bineinteles, din aluminiu, in timp ce fibra de carbon a fost vopsita in bleu. De asemenea, si prizele de aer montate in partea din spate au fost vopsite in acelasi nightblue, iar jantele vin intr-o combinatie Midnight Blue / Diamond Cut. Interiorul a primit si el o nota de individualitate si a fost decorat cu piele Gaucho.

Noul Bugatti Veyron Grand Sport Sang Bleu continua sarbatorirea celor 100 de ani ai companiei si este, momentan, un unicat.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Un nou Bugatti Veyron special: Grand Sport Sang Bleu
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 17 August 2009