Un nou Ferrari FF debuteaza la mijlocul lunii viitoare

Un nou Ferrari FF debuteaza la mijlocul lunii viitoare
  • Ferrari pregateste versiunea imbunatatita a modelului FF
  • Debutul oficial a fost programat pentru data de 15 februarie
  • Noul facelift promite modificari de ordin tehnic si estetic
Distribuie pe Facebook

Primul model cu tractiune integrala din istoria Ferrari anunta un facelift major. Noul FF va debuta pe 15 februarie, conform ultimelor zovnuri din industria auto.

Iti mai aduci aminte de Ferrari FF? Anuntat cu surle si trambite la inceputul anului 2011, succesorul modelului 612 Scaglietti a reusit sa surprinda intreaga lume cu stilul sau tipic unui shooting brake.

Chiar si asa, intreaga atentie s-a indreptat catre motorul V12 de 6.3 litri si 660 de cai putere, care de-aceasta data avea sa lucreze alaturi de... un sistem de tractiune integrala.

Dupa cinci de activitate si numeroase distinctii primite, primul model AWD din istoria italienilor de la Ferrari se pregateste sa ne intampine intr-o versiune imbunatatita.

Noul FF Facelift va debuta in mod oficial la data de 15 februarie, conform ultimelor zvonuri din industria auto, in cadrul unui eveniment special organizat la Villa Erba de pe marginea faimosului lac Como.

Surprizele pe care versiunea imbunatatita a modelului Ferrari Four le va aduce raman inca un mare mister, invitatia trimisa clientilor anuntand doar cateva schimbari estetice.

Blocurile optice nu vor fi insa singurele elemente care vor suferi modificari, ultimele detalii anuntand inclusiv o motorizare de baza, cu opt cilindri in V si capacitate de 3.8 litri.

Mai mult de-atat, se pare ca si transmisia cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj oferita in prezent va fi inlocuita cu o noua cutie. Vorbim, mai exact, despre o automata tradionala, dotata cu un total de opt trepte.

Pana la urma urmei, vorbim totusi despre simple zvonuri. Ce se va intamplat cu adevarat si cum va evolua in cele din urma modelul Ferrari FF, ramane sa aflam luna viitoare.

Ferrari FF - Invitatie

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 Ianuarie 2016