Una dintre aceste imagini poate fi noul tau wallpaper. Avem peste 80 de fotografii proaspete cu Honda NSX!

Una dintre aceste imagini poate fi noul tau wallpaper. Avem peste 80 de fotografii proaspete cu Honda NSX!
  • Honda publica o noua serie de imagini cu modelul NSX
  • Supercarul japonez ofera un sistem de propulsie hibrid
  • Puterea maxima se invarte in jurul valorii de 573 CP
Distribuie pe Facebook

Daca ardeai cumva de nerabdare sa te reintalnesti cu noua Honda NSX, ei bine... atunci afla ca marca japoneza a revenit astazi cu vreo 80 de fotografii proaspete ale supercarului sau hibrid.

Multe s-au spus si scris in ultima perioada de timp despre cea de-a doua generatie a Hondei NSX, astfel ca nu vom mai relua discutia despre cum arata sau ce poate supercarul japonez.

De fapt, ultima parte o vom trece din nou in revista, deoarece pachetul tehnic este acum compus dintr-un benzinar V6 twin-turbo de 3.5 litri si... nici mai mult, nici mai putin de trei motoare electrice.

Exact. Spre deosebire de generatia anterioara, noua Honda NSX ascunde sub capota un sistem de propulsie hibrid, ale carui valori maxime se ridica la 573 cai putere si 645 Newton-Metri.

Honda NSX - Versiunea europeanaHonda NSX - Versiunea europeana

Honda NSX - Versiunea europeana

Adaugam in meniu si o transmisie DCT cu noua rapoarte, respectiv un sistem inteligent de tractiune integrala, iar intamplarea face ca primii 100 de kilometri pe ora sa soseasca dupa doar trei secunde.

In ceea ce priveste viteza de top, ei bine... supercarul japonez nu se opreste din accelerat pana cand display-ul folosit pentru afisarea ceasurilor de bord nu indica atingerea celor 307 km/h.

Pe plan tehnologic, propunerea celei de-a doua generatii a Hondei NSX include ecran tactil de sapte inch, climatizare automata cu controlul umiditatii, dar si conectivitate Apple CarPlay / Android Auto.

La final, reamintim ca pretul supercarului japonez porneste de la 156.000 de dolari, astfel ca acum ne putem indrepta linistiti atentia catre cele 80 de noi imagini publicate recent.

Honda NSX - Versiunea europeana

Honda NSX - Versiunea europeana

Honda NSX - Versiunea europeana

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (82) Poze Honda NSX - Versiunea europeana
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 Iulie 2016