Urmatoarea Honda Civic Type R va beneficia de un 2.0 turbo de 300 cai putere

Urmatoarea Honda Civic Type R va beneficia de un 2.0 turbo de 300 cai putere
Doamnelor si domnilor, iubitori si iubitoare de automobile de inalta performanta de tot felul, este oficial. Legendara Honda Civic Type R revine pe piata din 2015 si se pregateste sa primeasca pentru prima oara o motorizare supraalimentata. Si ce mai motorizare!
Distribuie pe Facebook

Intr-un interviu acordat recent publicatiei britanice Auto Express, oficialii constructorului japonez au lasat sa se inteleaga ca urmatoarea generatie a hot-hatch-ului Honda Civic Type R va fi animata de un propulsor turbo cu o capacitate cilindrica de doi litri, ce promite sa puna la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a nu mai putin de 300 cai putere.

De asemenea, de pe lista cu specificatii tehnice nu vor lipsi nici suspensia dezvoltata cu mare precizie sau diferentialul mecanic cu alunecare limitata, unele voci afirmand ca automobilul nipon ar putea primi si un sistem ce va permite rotilor posterioare sa vireze in diverse conditii.

Informatiile oficiale cu privire la noua Honda Civic Type R se opresc momentan aici, nu inainte insa de a preciza ca cea de-a patra generatie a hot-hatch-ului japonez va fi introdusa pe piata in cursul anului 2015, la un pret de pornire de aproximativ 25.000 lire sterline, si isi propune sa surclaseze performantele oferite de actualul Renault Megane RS265 - printre care si cucerirea titlului de cel mai rapid automobil cu tractiune fata de la Nurburgring.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 Noiembrie 2012