Vechea masina a lui Michael Schumacher, scoasa la vanzare pe internet. A fost realizata pe comanda, special pentru fostul pilot

Vechea masina a lui Michael Schumacher, scoasa la vanzare pe internet. A fost realizata pe comanda, special pentru fostul pilot
  • Vechea masina a lui Michael Schumacher, scoasa la vanzare pe internet
  • A fost realizata pe comanda, special pentru fostul pilot
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta - din pacate, decat o mare necunoscuta, insa aceasta ar putea depasi pragul de 100.000 de euro.

O masina cumparata de Michael Schumacher in 2009 si folosita de fostul pilot pe o durata de trei ani a fost scoasa de curand - pe parcursul zilelor acestea, la vanzare, in Elvetia. Finisat intr-o nuanta deschisa de gri si insotit - la nivelul departamentului exterior, de jante cu design in cinci spite, de etriere de culoare rosie si dungi intr-un gri inchis, respectivul Ferrari California nu a parcurs decat 15.643 de kilometri pana la momentul de fata, aparent.

Ferrari California de vanzare

Compania insarcinata cu gasirea unui cumparator nu a dezvaluit - in anuntul de pe propria pagina de internet, niciun fel de informatie ori detaliu cu privire la reteta de la interior, insa se pare ca aceasta cuprinde inclusiv o tapiteri din piele, din nou, gri, cusaturi contrastante, finisate in alb, un volan cu parte inferioara plata si insertii de fibra de carbon, tetiere cu initialele proprietarului original etc.

Sub capota, vechea masina a lui Michael Schumacher ascunde - asemeni celorlalte Ferrari California, un motor aspirat cu opt cilindri in V si capacitatea de 4.3 litri. Prin urmare, fostul pilot se bucura de o herghelie compusa din aproximativ 460 de cai si 485 de Newton-Metri - livrata rotilor de pe puntea spate, prin intermediul unei cutii automate in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj, sinonima cu un 0 - 100 de kilometri pe ora in sub patru secunde.

Ferrari California de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Ferrari California de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 18 Mai 2022