Vechea masina a lui Vettel, scoasa la vanzare pe internet. Poze reale

Vechea masina a lui Vettel, scoasa la vanzare pe internet. Poze reale
  • Vechea masina a lui Vettel...
  • ... scoasa la vanzare pe internet
  • Poze reale
Distribuie pe Facebook

Fabricata in urma cu aproximativ patru ani, aceasta nu a parcurs decat 130 de kilometri pana la momentul de fata.

O companie specializata in vanzarea de autoturisme la mana a doua isi intampina, zilele acestea, vizitatorii alaturi de un model extrem de special - exclusivistul dealer Mechatronik GmbH din Germania fiind, mai precis, gazda unui Nissan GT-R asamblat in 2012, al carui prim proprietar se numeste Vettel. Sebastian Vettel.

Nissan GT-R de vanzare

Nissan GT-R de vanzare

Disponibila in schimbul unei sume de circa 297.500 de euro, sportiva japoneza iese in evidenta, cel putin la nivelul pachetului exterior, atat prin caroseria finisata intr-o nuanta clasica de negru, cat si prin jantele forjate cu sase spite - pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv o tapiterie din piele, din nou, de culoare neagra, plus o larga varietate de insertii contrastante de rosu.

Lista ingredientelor pe care urmatorul Nissan GT-R le-a inghesuit de cealalta parte a portierelor, in cabina, continua cu un volan multifunctional, in trei spite, accente de fibra de carbon si scaune sport - de la Recaro, cu incalzire. Nu lipsesc din peisaj - ba dimpotriva, nici sistemul de navigatie, nici instalatia de climatizare automata.

Sub capota - oarecum inutil de mentionat, propulsia este asigurata de o unitate cu sase cilindri, doua turbine si o capacitate de 3.8 litri, proiectata pentru a livra rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 550 de cai putere, astfel ca eterna problema sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in cel mult 2.8 secunde.

Nissan GT-R de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Nissan GT-R de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 15 Decembrie 2022