VEZI cum arata noul Devel Sixteen, supercarul arab de 5.000 CP si 560 km/h!

VEZI cum arata noul Devel Sixteen, supercarul arab de 5.000 CP si 560 km/h!
  • O companie araba a prezentat la Dubai cel mai puternic si mai rapid automobil vazut vreodata
  • Modelul se numeste Devel Sixteen si ascunde sub capota un propulsor V16 de 5.000 cai putere
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 1.8 secunde, viteza maxima este de 560 km/h
Distribuie pe Facebook

Daca la inceputul acestui an au prezentat cea mai scumpa masina din lume, noul W Motors Lykan Hypersport in valoare de 3.4 milioane dolari, arabii au pregatit pentru aceasta toamna lansarea celui mai puternic si mai rapid automobil vazut vreodata.

Dezvaluit in premiera mondiala zilele acestea, cu ocazia Salonului Auto International de la Dubai, noul Devel Sixteen ascunde sub capota un propulsor V16 capabil sa produca nici mai mult, nici mai putin de 5.000 cai putere! Drept urmare, conform primelor informatii, acceleratia de la 0 la 100 km/h ar urma sa se realizeze intr-un impresionant 1.8 secunde, in timp ce viteza maxima... ei bine, viteza maxima ar trebui sa urce pana la pragul celor 560 kilometri pe ora!

Devel SixteenDevel Sixteen

Devel Sixteen

Nu stim acum in ce masura aceste cifre si valori sunt si reale, insa stim ca noul Devel Sixteen se remarca printr-o caroserie dramatic stilizata, care pare a fi rezultatul unei incrucisari dintre un Lamborghini Veneno, un prototip de la Le Mans si un... avion de vanatoare. In ceea ce priveste aspectul interior, extrema creatie a arabilor se poate lauda cu o consola centrala al carei design ne duce cu gandul la cockpitul automobilelor Koenigsegg.

De asemenea, mai stim ca noul Devel Sixteen este asteptat sa soseasca pe piata in cursul anului 2015, la un pret de pornire de numai 1.5 milioane dolari. Sau putin sub 1.100.000 euro, daca vrei.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Devel Sixteen
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 Noiembrie 2013