VIDEO: Parada de supercaruri pe strazile din Tokyo!

In ciuda faptului ca o placuta ne anunta ca am ajuns pe 'Dubai Street', tinem sa precizam ca nu am zburat chiar pana in Emiratele Arabe Unite. Ne aflam, mai exact, in inima orasului Tokyo, capitala Japoniei, unde pana si tuningul pare sa o mai ia razna din cand in cand.
Distribuie pe Facebook
La colt de strada, in fata localului Garb Restaurant, ne intampina o formatiune impresionanta de supercaruri. In fruntea plutonului se pozitioneaza un Mercedes CLK GTR, urmat indeaproape de un Ferrari F40 LM si un Mercedes SLR McLaren (722, cel mai probabil) - un trio scos in evidenta de o... nuanta cromata de albastru.

VIDEO: Parada de supercaruri pe strazile din Tokyo!

Urmeaza, chiar in aceasta ordine, un Maybach 62S Zeppelin si un Rolls Royce Phantom usor modificat, ambele echipate cu jante de dimensiuni mai mult decat generoase. Acelasi lucru pare a fi valabil si in cazul ultimelor trei super-masini din formatie, un Ferrari Scuderia Spider 16M, un Porsche 911 TechArt - modele finisate intr-o nuanta cromata, respectiv un Ferrari 599.

VIDEO: Parada de supercaruri pe strazile din Tokyo!

Din cand in cand, linistea din jur este spulberata de un Maserati MC12 Corsa, despre care ai aflat in urma cu o buna perioada de timp ca nu este chiar street-legal. Cu toate acestea, pe Dubai-ul Street din Tokyo nimic nu este imposibil sau... interzis.

VIDEO: Parada de supercaruri pe strazile din Tokyo!

Iar asta se poate observa si din filmuletele de mai jos.

Parada de supercaruri in TokyoMaserati MC12 Corsa pe strazile din TokyoMercedes CLK GTR albastru cromatFerrari F40 LM albastru cromatDistribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Parada de supercaruri in Tokyo
mai multe