Volkswagen a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a nemtilor are 333 de cai sub capota si 4x4 in standard

Volkswagen a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a nemtilor are 333 de cai sub capota si 4x4 in standard
  • Volkswagen a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a nemtilor are 333 de cai sub capota si 4x4 in standard
Distribuie pe Facebook

Un alt punct de atractie consta in timpul necesar rezolvarii probei 0-100 km/h: doar 4.6 secunde.

Celebra companie Volkswagen celebreaza, in 2022, 20 de ani de la debutul oficial al primului Golf R din istorie, faimosul producator cu sediul in Wolfsburg profitand de aceasta ocazie speciala pentru a lansa un Golf R 20 Years. Disponibila in schimbul a 59.995 de euro, daca vine vorba cumva despre piata din Germania, noua masina se bucura de serviciile unui propulsor turbo cu patru cilindri in linie si o capacitate de 2.0 litri, conceput pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 333 de cai - potrivit unui comunicat de presa.

Volkswagen Golf R 20 Years

Seria vestilor bune continua cu o transmisie automata in sapte rapoarte - cu dublu ambreiaj, si tractiune integrala inteligenta, astfel ca eterna problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu acceleratia la podea, intr-un timp de numai 4.6 secunde.

Daca vine vorba, in schimb, despre valoarea specifica vitezei de top, acelasi Golf R 20 Years promite sa le ofere clientilor o incursiune pana la 270 de kilometri pe ora. In plan estetic, noua masina de 333 de cai si 59.995 de euro de la Volkswagen vine inclusiv cu ornamente interioare realizate din carbon autentic - aparent o premiera absoluta pentru constructorul cu sediul in binecunoscutul oras german Wolfsburg, pe cand pachetul exterior cuprinde si jante din aliaj cu diametrul de 19 inch, daca e sa dam crezare configuratorului local.

Intr-un final, cumparatorii vor mai putea experimenta, fara costuri suplimentare, si un set de blocuri optice cu tehnologie LED, o pereche de scaune fata cu functie de incalzire, bancheta spate rabatabila, instrumente de bord digitale, accente de piele Nappa, lumini ambientale etc.

Volkswagen Golf R 20 Years

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Volkswagen Golf R 20 Years
mai multe