Zonda Zun este cea mai noua creatie unicat de la Pagani. De cine a fost comandata super masina

Zonda Zun este cea mai noua creatie unicat de la Pagani. De cine a fost comandata super masina
  • O noua Zonda unicat
  • A fost botezata Zonda Zun
  • Priza de aer a la Zonda Cinque si aripa spate uriasa
Distribuie pe Facebook

Cea mai noua creatie a italienilor de la Pagani se numeste Zun si, dupa cum bine poti vedea, este bazata pe o Zonda. Masina are o caroserie din fibra de carbon vopsita in mov si a fost comandata de un anume domn Ma.

Pagani Zonda a fost inlocuita cu ani buni in urma de Huayra, insa brand-ul fondat de Horacio Pagani a gasit o modalitate sa mentina in lumina reflectoarelor modelul care l-a facut cunoscut: exemplarele unicat.

Pagani Zonda Zun

Printre cele mai cunoscute se numara Zonda Uno, Zonda Absolute, Zonda 760 LH (comandat de Lewis Hamilton), 760 Fantasma, 760 Riviera sau 760 Aether Roadster. Cea mai noua membra a acestei familii exclusiviste poarta numele de Zonda Zun si o poti admira si tu in randarile alaturate.

Pagani Zonda Zun

Potrivit inscriptiei de pe imagini, masina a fost comandata de un anume Mr. Ma (sa fie oare Jack Ma, fondatorul platformei Alibaba?), insa nu i-a fost livrata inca. Cand o va primi, cu siguranta va fi senzatia internetului pentru ca masina este pur si simplu o opera de arta pe roti.

Pagani Zonda Zun

Caroseria din fibra de carbon mov, expusa, este condimentata cu mai multe elemente aerodinamice, confectionate la randul lor din acelasi material extrem de usor si rezistent. Avem aripioare aerodinamice la extremitatile barei fata, o capota cu prize de aer incorporate, splitter frontal generos, o priza de aer a la Zonda Cinque Roadster, o aripa spate uriasa si difuzor de aer vopsit in nuanta caroseriei.

Pagani Zonda Zun

La fel ca toate celelalte proiecte unicat, Pagani nu a construit aceasta Zonda Zun de la zero, ci a modificat un exemplar deja existent. Italienii nu au spus concret despre ce Zonda este vorba, asa ca detaliile tehnice raman deocamdata un mister.

Pagani Zonda Zun

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Pagani Zonda Zun
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 Iunie 2019