Acest Audi S7 din Galati are acum 600 cp si se aude ca un tsunami

Acest Audi S7 din Galati are acum 600 cp si se aude ca un tsunami
  • Masina are frane ceramice din fabrica
  • 10.000 de Euro costul modificarilor
  • Se prevad modificari pana la 800 cp
Distribuie pe Facebook

De fabrica, masina asta superba facea 420 cp din motorul sau V8 turbo. Acum, datorita unor modificari de bun simt si de foarte mare calitate, motorul produce 600 cp. Destul incat sa fie mai rapida ca... orice alta masina de pe sosea.

Foto: Dragos Dristaru

Soferul s-a plimbat la malul marii cu un atragator Audi S7 cu motor V8 turbo de 4.0 litri si 420 cp. De fapt, acestea erau valorile initiale, deoarece masina are acum 600 de cai sub capota si 771 Nm cuplu. Prima modificare si cea mai... acustica, este evacuarea Milltek de tip cat-back. Care face ca la turatie mare, sa se auda ca si o cascada de explozii, un adevarat tsunami care nu iarta nimic.

Audi S7

Proprietarul a mai facut o serie de modificari. Printre care, turbocompresoarele inlocuite cu unele mai mari, de RS7, plus un soft care lega totul si face ca propulsorul sa se bucure de putere maxima. Pe viitor sunt planuri de Stage 4 sub capota, adica o putere totala de 800 cp. Totul, cu niste costuri mai mici decat daca s-ar fi luat de nou un RS7! Franele ceramice au venit din fabrica ca dotare extra pe care posesorul a si bifat-o.

Audi-ul A7 este printre cele mai frumoase masini de pe sosea. Iar daca mai pui ca are si putere colosala, performante demne de invidiat si un sunet care prevesteste apocalipsa, meniul este complet. Orice om intreg la minte si-ar dori sa conduca asa ceva dar, mai ales, sa asculte simfonia dublei evacuari compuse de domnul V8.

Audi S7

Audi S7

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 30 Iulie 2018