Blackjack: BMW E36 Coupe by Costin

Blackjack: BMW E36 Coupe by Costin
Vine o vreme cand pur si simplu cumperi o masina si ... o tunezi de nu mai poti. Nu exista incertitudini, nici dubii, nici ganduri puse la indoiala. Poate nu Costin a inventat aceasta reteta, dar cu siguranta i se aplica intru totul cand vine vorba de al sau E36.
Distribuie pe Facebook

Costin a cumparat Bmw-ul E36 Coupe productie '96 in ianuarie 2009. In dotarile initiale intra spoilerul fata/spate, praguri si bandouri M-Tech, plus dublu clima digitala. Imediat dupa achizitionare a urmat inmatricularea si ... de aici incepe minunata calatorie a lui Costin in lumea tuningului.

Furia Neagra: BMW E36 Coupe by Costin


Dupa cum ne-a marturisit fericitul proprietar, masina a fost achizitionata strict pentru a fi modificata. Nu pentru confort, nici pentru fiabilitate, nici dintr-un alt considerent, oricare ar fi el.

Furia Neagra: BMW E36 Coupe by Costin


La exterior, in mod specific spoilerul fata, Costin a optat pentru buza M-Tech, splittere GT, grila facelift si bandou pentru numar import SUA inscriptionat cu logo-ul BMW.  De asemenea, au fost montate un nas si grile de facelift, ZKW-uri cu Angel Eyes ccfl, un kit xenon 6000K, 35W faza scurta, plus proiectoare.

Furia Neagra: BMW E36 Coupe by Costin

Au urmat, apoi, pachetul Bmw Motorsport International Limited Edition - bandouri, praguri interioare, trim interior, capace amortizoare, clante, si oglinzile de M3 in completarea stopurilor M3 smoked OEM. In aceeasi idee, Costin a optat pentru un set de jante Keskin KT4 New Racer ultralight, 8j fata si 9j spate, in perfecta armonie cu anvelopele stretch de 205/40/17, respectiv 215/40/17, punte spate cu discuri ventilate.

Furia Neagra: BMW E36 Coupe by Costin

Cat priveste restul modificarilor, acestea au vizat inlocuirea plafonului, inclusiv stalpii, cu unul negru OEM de M3, montarea unei cotiere din piele - "probabil cea mai buna investitie" recunoaste Costin, geamuri electrice Butterfly pe spate, plus fete de usi, scaune si bancheta spate imbracate in piele Alcantara si material textil Hurricane.

Furia Neagra: BMW E36 Coupe by Costin

De asemenea, Costin a optat pentru "accerorizarea" interiorului "Vader" cu obc full, nuca de schimbator M iluminata, volan de M5 E39 cu comenzi (radio si pilot automat) si player Sony Xplod.

Furia Neagra: BMW E36 Coupe by Costin


Si lucrurile nu se opresc aici. Planurile de viitor pentru mandrul E36 Coupe includ un kit de suspensii D2 stradala reglabila pe inaltime si duritate, lama de GT (bara fata), un widebody customizat -din metal, nu fibra, un eleron LTW modular si - de ce nu?, chiar un motor mai puternic.

Furia Neagra: BMW E36 Coupe by Costin


Bineinteles, toate acestea excluzand modificarile deja programate pentru saptamana asta - vor fi montate faruri smoked si Angel Eyes stripped, cruce pe faza lunga, iar incinta lupei de pe faza scurta va fi acoperita, "in genul hella smoked, cum sunt pe E30" completeaza Costin. De asemenea, in plan sunt si cateva piese din carbon pentru interior si exterior.

Furia Neagra: BMW E36 Coupe by Costin


Asadar, Costin e fericit. E fericit pentru ca ajuns pana aici cu E36-lui, iar noi suntem fericiti pentru ca ... e el fericit, dar mai ales pentru ca ambitia sa doboara orice obstacol, deci tuningul nu se opreste aici. Felicitari, Costin!

Foto: cRbL

IMPORTANT: Daca ai cunostinta de o masina in care s-au investit multe ore de munca, pasiune si sacrificii sau chiar masina ta intruneste aceste conditii, nu ezita si trimite un e-mail la office@4tuning.ro! Imparte cu restul pasionatilor de tuning povestea din spatele proiectului tau, fa-ti masina vedeta pe 4Tuning!


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze BMW E36 Coupe by Costin
mai multe