Blue Lion: Peugeot 207 by TUki

Blue Lion: Peugeot 207 by TUki
Nu e un personaj din celebrul Avatar, dar ar putea cu usurinta trece neobservat in Pandora. Se face remarcat la orice intalnire de pasionati si nu trece o zi fara sa intoarca macar cateva zeci de priviri curioase. Responsabilul? Tuki! El a insufletit ceea ce la inceput se numea simplu si anost "Peugeot 207" iar astazi e Blue Lion!
Distribuie pe Facebook
TUki are masina de aproximativ trei ani. Chiar daca recunoaste ca masinile frantuzesti nu sunt tocmai cele mai bune, designul l-a convins din prima sa achizitioneze 207-le de fata. Motorul turbo diesel cu care a venit masina la pachet nu a jucat un rol prea important, TUki s-a orientat la inceput exclusiv spre partea car-audio.


Blue Lion: Peugeot 207 by Tuki



Pe rand si-au facut aparitia in peisaj un player Sony CDX-M9900, un amplificator InPhase IPA2001D, un subwoofer Ground Zero SPL30 si un condensator USB 5483 1,5F. Incet, dar sigur, sirul modificarilor a continuat. Nu a fost intotdeauna simplu, dar TUki a stiut unde sa gaseasca informatiile potrivite, sfaturile prietenilor au fost si ele binevenite, iar inspiratia proprie nu a lipsit nici ea din ecuatie.



Blue Lion: Peugeot 207 by Tuki


"Nu am fost niciodata un fan al farurilor Angel Eyes, am preferat sa optez mai degraba pentru un set customizat", spune TUki. Asadar, farurile originale de pe Peugeot au fost modificate, adaugandu-se totodata si un set de proiectoare de pe un Audi A6, un kit xenon 600k si o vopsea negru mat.


Blue Lion: Peugeot 207 by Tuki


Totusi, pentru un rezultat mai "palpabil" din punct de vedere vizual, s-a luat o hotarare decisiva: jos cu barele fata/spate! Locul lor a fost luat de de spoilere noi-noute, complet customizate si curatate, pentru un start bun in cursa Clean Look. Daca spoilerul spate a fost "aranjat" pe loc, spoilerul fata provine de la un Peugeot 207 sport. Bineinteles, modificat la maximum. De asemenea, in programul Clean look a intrat si haionul, care astazi arata cu totul altfel.


Blue Lion: Peugeot 207 by Tuki


Numarul de inmatriculare din spate a fost montat pe o rama special customizata si este in prezent montat in partea de jos a masinii, deci nu pe spoiler, iar LED-urilor din bord li s-a schimbat culoarea. In plus, TUki a rasfatat Peugeot-ul 207 si cu un set de jante 17, 8J care au fost montate cu flanse fata de 2cm spate, 2.5cm la un unghi negativ, totul combinat cu un set de anvelope Continental Sport Contact 195/40 R17 si o suspensie reglabila.


Blue Lion: Peugeot 207 by Tuki


Cat priveste planurile de viitor, TUki si-a propus sa realizeze ceva imbunatatiri si la partea de motor - "prima data un intercooler, modificare turbo si un soft custom", completeaza el. Mai mult de atat, la exterior se preconizeaza cat mai curand eliminarea bandourilor si, eventual, o vopsea albastra mat.


Blue Lion: Peugeot 207 by Tuki


Asadar, TUki e fericit, iar clubul EuroCultSociety se poate mandri cu un membru pe cinste. Si nu doar atat! TUki doreste, cu aceasta ocazie, sa multumeasca lui Tibor ( pentru cine nu isi mai aminteste, AICI e creatia lui) pentru sfaturi, timp si tot ajutorul acordat . "Fara el, cel mai probabil proiectul de fata ar fi ramas un simplu vis", spune el. Unde exista initiative puse minunat in practica, daruire si pasiune maxima pentru tuning, exista si felicitari. Good job, TUki!






IMPORTANT: Daca ai cunostinta de o masina in care s-au investit multe ore de munca, pasiune si sacrificii sau chiar masina ta intruneste aceste conditii, nu ezita si trimite un e-mail la office@4tuning.ro! Imparte cu restul pasionatilor de tuning povestea din spatele proiectului tau, fa-ti masina vedeta pe 4Tuning!








Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Blue Lion: Peugeot 207 by Tuki
mai multe