Buggy cu motor de Dacie, made in Romania

Buggy cu motor de Dacie, made in Romania
Nu as fi crezut niciodata ca romanii sunt asa de inventivi. Am descoperit incet-incet mai multe masini care au luat nastere de la 0, in curtile mai multor romani. Am vazut o masina de off-road si un Buggy la Timisoara, cum au fost facute de la A la Z, de mainile unor oameni cu initiativa si cu multa pasiune pentru masini. Dar iata ca aceasta pasiune dateaza de multa vreme, chiar de cand Ceausescu ne punea sa stam la coada pentru telemea...
Distribuie pe Facebook

Din start mentionam ca nu stim prea multe despre masina si nu o vom prezenta ca fiind o masina modificata. Acesta este un exemplu, de fapt un alt exemplu, prin care demonstram ca romanii au pasiunea pentru masini de zeci de ani. Nu suntem noi cei mai harnici, cei mai luptatori in razboaie sau care fac cele mai bune alegeri politice... Dar cu siguranta, masinile sunt in sangele nostru!

Buggy cu motor de Dacie, made in Romania

Si chiar daca nu avem un bullbar cromat, volan Sparco sau stopuri cu LED, trebuie sa criticam si sa admiram proiectul si initiativa, nu neaparat fiecare detaliu in parte al produsului final!

In cazul de fata este vorba de o masinuta facuta de cineva din judetul Prahova. Un fel de Buggy fabricat din nimic, cu motor si cutie de Dacie.

Buggy cu motor de Dacie, made in Romania

Romanii au initiativa si idei, nu gluma! Masina are tractiune spate, iar pentru asta, au fost montate niste roti de Aro 10, cu tot cu lanturi, pentru mers pe zapada. Motorul este in spate, iar o sticla de Bucovina plata este numai buna pentru a fi vas de expansiune pentru radiator. Nu ne intereseaza cum arata estetic, nu este masina de mers la Mon Cher pe Decebal. Este o masina de amuzament, facuta din pasiune de proprietar, sa se plimbe pe coclaurile de la tara in timpul liber. Da, ne place, place, place!

Buggy cu motor de Dacie, made in Romania

Inainte sa comenteze cineva ca masina este ruginita sau ca este un cazan, sa se gandeasca. Da, este corect, daca avem de gand sa mergem cu ea vineri seara si s-o parcam in fata clubului. Desi eu chiar as merge cu ea s-o pun in fata la Bamboo, langa vreun CLS si doua Cayenne-uri. Nu glumesc, cred ca s-ar opri mai multa lume in dreptul acestui Buggy...

Dar sa nu uitam esenta: cineva a facut din pura pasiune aceasta masina, cu costuri apropiate de 0. Cand are chef de distractie, se urca in ea si se plimba pe drumuri accidentate sau pe coclauri. Exista oare vreun exemplu mai clar de devotament, decat sa-ti faci pasiunea cu propriile masini? Nu cred.


Daca stii si tu un astfel de exemplu prin care romanii isi demonstreaza pasiunea lor pentru masini de orice fel, spune-ne si noua pe office@4tuning.ro!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Buggy de Prahova
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 31 Ianuarie 2011