Car Audio Daewoo Tico Crazy dBDrag tuning

Car Audio Daewoo Tico Crazy dBDrag tuning
Daca crezi ca ai vazut tuning de orice nivel pe orice marca de masina cu siguranta te inseli. Ai facut tu cunostinta, oare, cu cel mai tunat Tico in materie de car-audio?
Distribuie pe Facebook

Incepem cu ceea ce se vede mai greu, , si anume izolatia usilor fata realizata cu Stinger RoadKill Expert. Cablaje Lightning Audio 0AWG pe partea de alimentare, Directed si Connection Sonus (Audison) pe partea de semnal audio.

Car Audio Daewoo Tico Crazy dBDrag tuning

Tot de la Connection si bornele bateriei. In fruntea sistemului, un HU de top, Clarion DXZ 938r care transmite semnalul catre doua amplificatoare.

Un JBL GTO 75.2 dedicat difuzoarelor fata, JL TR 650csi, acestea fiind montate pe suporti din fibra de sticla, facuti special pentru o masina ca si Tico ce nu primeste din fabrica difuzoare in usile fata. Al doilea amplificator, un JBL BPX 1100.1 insarcinat cu partea de joase, mai exact un difuzor JBL W15Gti montat intr-o incinta custom din MDF si fibra de sticla, facuta in mod special pentru aceasa masina.

Car Audio Daewoo Tico Crazy dBDrag tuning

Va spunem cu certitudine ca nu incape in alta parte. Ascuns cu grija, condensatorul Power Acoustik de 2F sprijina sistemul cu ajutorul bateriei Stinger SPV35. Per total, un sistem gandit bine, cu performante generale peste medie, care face din acest Tico o masina demna de atenie. Aviz amatorilor.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Car Audio Daewoo Tico Crazy dBDrag tuning
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 14 Octombrie 2009