Cel mai capabil Mercedes SLK roadster de off-road din lume e de vanzare in Romania

Cel mai capabil Mercedes SLK roadster de off-road din lume e de vanzare in Romania
  • Masina are 160 cp
  • Puntile rigide sunt de Suzuki Jimny
  • Cutia este automata originala Mercedes
Distribuie pe Facebook

Romania este o tara plina de surprize, uneori placute. Iar un exemplu de surpriza placuta este o masina gasita la vanzare pe un site din Romania. O struto-camila dintre o masina sport si una de off-road, un fel de Mercedes Jimny.

Un vanzator din Harghita a scos la vanzare un Mercedes-Benz SLK din 2004. Adica primul roadster din lume cu plafon rigid rabatabil, care la vremea sa a fost o revelatie. O masina destinata petrecaretilor, tinerilor iubitori de viata, care iubesc viteza si plimbarile spre plaja. Cel putin, la asta s-a gandit Mercedes cand a facut aceasta masina sportiva cu tractiune spate. Insa cineva s-a gandit ca acest roadster mai poate fi folosit si in alt mod...

Mercedes Jimny

Pentru ca acum, super-sportiva de odinioara, cu motor de 1.8 litri si compresor mecanic, nu mai este o masina de viteza si de mers la Mamaia cu plafonul strans, ci este o adevarata masina de off-road. Cineva i-a montat punti de Suzuki Jimny si se bucura acum de tractiune 4x4 cu reductor si de o garda la sol cam cu 40 cm mai mare decat cea originala. Anvelopele sunt si ele de noroi, profilate, numai bune ca sa te scoata din bucluc.

Asadar, acum avem o masina modificata masiv, cu punti rigide fata - spate de Suzuki Jimny, motor si cutie automata de Mercedes-Benz. Dar este o masina ce nu prea poate fi inscrisa in Romania, din cauza ca are multe modificari la sistemul de directie si franare. Oricum, nu este clar daca masina are si acte...

Insa conteaza prea putin. Conteaza ca exista o masina unica in lume la care s-a muncit serios. Si cine are o proprietate mare, sau o ferma, si-o poate cumpara ca sa se distreze cu un cabriolet de lux in off-road. Totul, pentru o suma cu adevarat simbolica: 2950 de Euro, adica pret de bicicleta buna.

Mercedes Jimny

Mercedes Jimny

Mercedes Jimny

Mercedes Jimny

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mercedes Jimny
mai multe