Dam startul la TOP 10 Cele mai Puternice masini tunate din Romania

Dam startul la TOP 10 Cele mai Puternice masini tunate din Romania
Cine a zis ca Romania duce lipsa de masini puternice cu siguranta nu a dat o raita seara prin oras. Desigur, ducem lipsa de sosele asfaltate, ne confruntam zilnic cu aglomeratia de pe strada si alte chestiuni stresante, insa caii putere se simt ca acasa la noi. Se aduna, se inmultesc, se intrec si, in final, ajung sa fie cunoscuti pe 4Tuning. Va anuntam primele 4 candidate si va asteptam cu inscrieri in top.
Distribuie pe Facebook
Pornind de la ideea de pe forum a lui George (georgerg), isi va gasi locul in "TOP 10 Cele mai Puternice masini din Romania", pe rand, cate o mini "racheta". Primele patru sunt:  GTR R35 - Theo (Exelixis), Toyota Supra - Virgil (DZ1), BMW M5 S36B36 - George (gollum_ ) si GTR R35 - George (georgerg). Bineinteles, vom continua actiunea pana cand nu va mai ramane niciuna de prezentat, filmat, admirat si felicitat.

Nissan GTR R35 - Theo (Exelixis)

Achizitionata in 2008 de la sediul NISMO din Osaka, masina - la baza un Nissan GTR R35 JDM, a trecut printr-o serie de schimbari ireversibile. Daca la inceput dispunea de 511 CP si 588 Nm, acum cifrele arata altfel: 901 CP si 1005 Nm.

Dam startul la TOP 10 Cele mai Puternice masini tunate din RomaniaToyota Supra - Virgil (DZ1)


O Toyota Supra cu motor de 3,3 litri, 6 viteze, tractiune spate, 1047 CP si 1250 Nm. Un lup in blana de oaie. Lista modificarilor e prea lunga pentru a fi enumerata acum si aici, insa facem o dezvaluire: In ultimii 8 ani, Virgil a fost singurul care a pus mana pe masina.

Dam startul la TOP 10 Cele mai Puternice masini tunate din Romania
BMW E34 M5 Turbo - George (Gollum_)

Lucrul la masina s-a inceput in 2008, iar targetul pentru 2010 este o cifra rotunda: 1000 CP. George face parte din clubul The Others, deci majoritatea dintre voi a vazut masina. Iar daca nu ati vazut-o, cu siguranta ati auzit vorbindu-se despre ea.

Dam startul la TOP 10 Cele mai Puternice masini tunate din RomaniaNissan GTR - George (georgerg)

GTR-ul lui George a fost achizitionat de la un dealer din State in august 2008. In prezent Nissan-ul numara 650 CP, insa promite o revenire in forta in primavara lui 2010. Revenire pe care o asteptam cu interes maxim, de altfel.

Dam startul la TOP 10 Cele mai Puternice masini tunate din Romania

Prima masina care ne-a convins sa lansam acest top este Nissan GTR-ul  lui Theo. Putini s-au incumetat sa se apropie de el, dar toti cei care au facut-o au ramas blocati. Cu zambetul pe buze, bineinteles. Sub capota Nissan GTR-ului lui Theo zburda fericiti, in prezent, 901 CP. Dar totul despre ei, povestea din spatele masinii, modificari, imbunatatiri, emotii si planuri de viitor, maine. Fii pe faza!


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 22 Decembrie 2009