Masina Mea: o sectiune noua dedicata pasiunii tale pentru masini

4Tuning a inaugurat cea mai noua sectiune special creata pentru pasionatii de masini. Aceasta sectiune se cheama Masina Mea si isi doreste sa adune in acelasi loc cele mai frumoase masini din Romania, conduse de adevarati pasionati.
Distribuie pe Facebook

Iata numai cateva dintre cele peste 300 de masini inscrise pana acum pe Masina Mea VIP Club. Daca esti si tu pasionat de masina ta, nu trebuie decat sa te inscrii si sa iti prezinti pasiunea cu 4 roti pe masinamea.4tuning.ro

Pe Masina Mea vei putea oricand sa le prezinti celorlalti modificarile sau noutatile pe care le are masina ta, poti pune poze si filme, dar poti si publica mai multe masini in cadrul unui garaj virtual. Mai mult, poti interactiona cu ceilalti pasionati, poti acorda note si recomanda masinile altora.

Masina Mea insa este ceva mai mult. Este o platforma noua care faciliteaza interactiunea intre pasionati, mult mai usor si mai pe intelesul tuturor decat un forum. Cu aceasta sectiune noua, ne dorim sa aducem sub acelasi acoperis toti posesorii de masini frumoase si interesante din Romania.

Daca cumva ai sugestii sau sfaturi, poti folosi meniul din dreapta paginii, unde scrie PAREREA TA.

Intra AICI ca sa vezi cat de usor este sa te inscrii si sa iti prezinti masina ta!

BMW E30 by EvlSant0s

masina mea

Dacia 1300 Gordini

masina mea

Opel Speedster

masina mea

Opel Astra GTC

masina mea

BMW 628 CS

masina mea

Dacia Logan

masina mea

Renault Dauphine

masina mea

Dacia 1300

masina mea

masina mea

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze masina mea
mai multe