Mirrors don't lie: VW Phaeton by Ciprian

Mirrors don't lie: VW Phaeton  by Ciprian
Daca pana acum am abordat tuningul din punctul de vedere al proprietarului, a venit vremea sa descindem si in teritoriul celor care realizeaza, concret, modificarile. Si pentru ca suntem niste romantici tipici, ne-am oprit direct asupra airbrush-ului. Astazi, o lucrare unica: VW Phaeton by Ciprian - sau Cicioc, cum il cunosc prietenii.
Distribuie pe Facebook

Pentru cine nu a aflat inca, aerografia - in afara de celelalte elemente, este cel mai la-ndemana mod de a-ti personaliza masina sau motocicleta. Sau orice altceva iti trece prin minte, din domeniul auto. Pe scurt, arta care are puterea de a trasforma o masina anonima in ... sufletul petrecerii din orice parcare!

Mirrors don't lie: VW Phaenton  by Ciprian

Fiind vorba de o masina in editie limitata, lucrarea nu putea fi mai prejos. Mai exact, este vorba de o capota ... transparenta. Cel putin asta e senzatia pe care o ai cand te apropii de ea - oglindeste perfect ceea ce se gaseste sub capota, uriasul de 313 CP zambeste cu toti dintii.

Mirrors don't lie: VW Phaenton  by Ciprian

In total, lucrarea a durat doua saptamani, dar asta nu inseamna ca a fost lipsita de "evenimente". Mai intai, datorita faptului ca initial Phaeton-ul era visiniu, culoarea aplicata nu era intotdeauna cea asteptata, sa zicem. Totul a inceput cu pregatirea suprafetei de lucru si aplicarea unei benzi de hartie pe care s-a desenat tot motorul din creion - cu masuratori exacte pt a reda cat mai bine motorul real.

Mirrors don't lie: VW Phaenton  by Ciprian

"Nuantele de culoare folosite au fost preparate manual pentru a reda cat mai bine textura elementelor - plastic, aluminiu, etc", marturiseste Ciprian. Astfel, dupa mii si mii de teste, combinari si recombinari, Ciprian a obtinut un rezultat maxim, iar V10-le TDI poate fi astazi admirat in marime naturala pe capota. Perfectiune transpusa in airbrush!

Mirrors don't lie: VW Phaenton  by Ciprian

Desi "insufleteste" masini si motociclete de cca 4 ani si performantele sale nu ar trebui sa mai surprinda pe nimeni, rezultatul obtinut e absolut impresionant. Iar pentru ca Ciprian ne este si prieten, mandria este si mai mare. Felicitari, Ciprian!

Mirrors don't lie: VW Phaenton  by Ciprian

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (64) Poze VW Phaeton by Ciprian
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 3 Martie 2010