Obsesia pentru carbon: VW Golf by Stelian

Obsesia pentru carbon: VW Golf by Stelian
Aparitia unei obsesii are la baza, nu de putine ori, o cauza binedefinita: dorinta implinirii unei pasiuni. Oamenii viseaza zilnic la depasirea limitelor, la trecerea catre un nivel superior - din orice punct de vedere si, nu in ultimul rand, la perfectionarea modului de viata. Oamenii viseaza la fericire. O fericire care, in multe situatii, isi face aparitia odata cu ducerea la bun sfarsit a unei obsesii.
Distribuie pe Facebook
Probabil ca esti curios care este legatura intre obsesie si tuningul auto. Ei bine, raspunsul scurt este urmatorul: tuningul auto ajuta la indeplinirea unei obsesii. Fie ca vorbim de o obsesie pentru performante extreme, o obsesie pentru prezenta unei herghelii impresionante sub capota sau, ca in cazul de fata, o obsesie pentru carbon. Fibra de carbon.

Obsesia pentru carbon: VW Golf by Stelian

Stelian locuieste in Targoviste, Dambovita si, mai presus de toate, iubeste la nebunie tuningul. Este proprietar al unui Volkswagen Golf in cinci usi, din generatia a cincea, si posesor a aproximativ 140 cai putere obtinuti in urma procesului de optimizare a unitatii de control cu care este inzestrat propulsorul turbodiesel de 1.9 litri.

Obsesia pentru carbon: VW Golf by Stelian

Putini stiu insa ca Stelian este un mare fan al modificarilor stilistice; in special, al modificarilor exterioare. Automobilul sau a trecut, de-a lungul timpului, prin numeroase niveluri de tuning insa, in cele din urma, si-a gasit chemarea. O chemare numita fibra de carbon.

Obsesia pentru carbon: VW Golf by Stelian

Drept urmare, hatchback-ul constructorului german din Wolfsburg a fost imbracat in totalite intr-o folie 3M, ce imita acest dezirabil material. Iar cand folosim expresia 'in totalitate', ne referim la intreaga caroserie - la patrea frontala, la partea laterala si, nu in ultimul rand, la partea din spate. De asemenea, nu au scapat neatinse nici manerele usilor, logo-urile Volkswagen sau farurile, cel din urma detaliu conferindu-i Golf-ului 5 un plus de agresivitate.

Obsesia pentru carbon: VW Golf by Stelian

Mai mult de atat, folia Llumar aplicata la nivelul geamurilor - despre care Stelian afirma ca este de un negru dintre cele mai inchise, creeaza o doza de mister, nota finala fiind data de jantele BBS pe 17 inci. Jante finisate intr-o combinatie magica (un negru care, in razele soarelui, devine extrem de stralucitor si numai bun de admirat, plus rosu aprins), incaltate cu pneuri Goodyear Eagle - ce masoara 215/40 R17 pe fata, respectiv 225/45 R17 pe spate, si acompaniate de o suspensie sport ce poarta logo-ul celor de la TA-Technix.

Obsesia pentru carbon: VW Golf by Stelian

La interior, obsesia fata de fibra de carbon isi spune din nou cuvantul. Mai exact, aceeasi folie prezenta la exterior acopera si volanul in patru spite sau consola centrala cu care a fost inzestrat modelul german. Totusi, in ceea ce priveste volanul, carbonul nativ este contrastat puternic de unul de culoare alba. Un carbon de culoare alba care acopera si alte parti strategice ale cockpitului.

Obsesia pentru carbon: VW Golf by Stelian

De asemenea, Volkswagen-ul Golf din aceasta poveste se bucura si de prezenta unor pedale din aluminiu, respectiv a unui sistem de lumina ambientala. Rezultatul final este unul demn de admirat, care demonstreaza ca obsesia pentru tuning NU dauneaza grav sanatatii.

Obsesia pentru carbon: VW Golf by Stelian

IMPORTANT: Daca ai cunostinta de o masina in care s-au investit multe ore de munca, pasiune si sacrificii sau chiar masina ta intruneste aceste conditii, nu ezita si trimite un e-mail la office@4tuning.ro cu detalii complete si multe poze! Imparte cu restul pasionatilor de tuning povestea din spatele proiectului tau, fa-ti masina vedeta pe 4Tuning!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze VW Golf by Stelian
mai multe