Peugeot 307 by KL Custom Tuning

Peugeot 307 by KL Custom Tuning
O escala mica la Galati ne-a scos in fata aceasta masina, mai degraba de familie decat o alegere a tunerului impatimit. Dar nu e nimic mai frumos si mai laudabil decat o schimbare radicala pe un suport pretentios si e greu de lucrat. Asa si acest Peugeot 307 fabricat in 2002, venit full options de fabrica. Asta inseamna ca oferea maxim de confort, dar nu si aspectul pe care Iacob Adrian si Chifan Daniel si-l doreau.
Distribuie pe Facebook

Se alimenteaza cu combustibil, se porneste la drum si se ajunge la Bucuresti la No Limit pentru prima etapa a modificarilor. Aici Razvan Popa si Adrian Mihai fac tot posibilul sa multumeasca cei doi proprietari doritori de tuning, care astfel se intorc acasa cu alta linie a caroseriei, cu modificari substantiale si cu multumiri suplimentare.

Peugeot 307 by KL Custom Tuning

Dupa o scurta perioada de timp, Adrian si Daniel pun osul la lucru si desfac 307-le bucati pentru o noua etapa. De data aceasta aleg varianta muncii manuale, dar si un nume pentru echipa lor: KL Custom Tuning. De la cap la coada, bara fata este realizata manual si intr-adevar custom, fara sa copieze ceva existent. Pragurile sunt, totusi, Rieger, iar bara spate si ea realizata manual.

Peugeot 307 by KL Custom Tuning

Aici sunt mici influente de la modele asemanatoare, dar ca rezultat final credem ca se poate numi custom. Evacuarea este dotata cu o finala noua si este mutata pe centru. Ca aspect general, exteriorul prinde foarte bine cu linia initiala a masinii, reusind sa-i imprime un plus mare de agresivitate, lucru pe care nu-o prea avea de fabrica. Jantele Alutec pe 18'' sunt menite sa imbunatateasca aspectul si sa completeze imaginea de masina tunata, ca de familie sigur nu mai pare. 

Peugeot 307 by KL Custom Tuning

La interior se remarca un mp3 player JVC, toate boxele stock schimbare si un subwoofer amplificat care se lauda cu 150W pe bune. Asa o fi. Din punct de vedere mecanic, masina e stock, fiindca baietii de la KL au preferat sa faca doar ce stiu sa faca cu mainilelor. Nu este exclus ca pe viitor sa se lucreze si aici cateva ceva. Ca e reusit proiectul sau nu, decideti din poze. Dupa un an de munca masina arata asa. Si e foarte posibil sa-si mai schimbe forma. Nu pentru experienta, ci pentru rezultat.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Peugeot 307 by KL Custom Tuning
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 11 Noiembrie 2009