Rider on the Storm: VW Passat by Bogdan

Rider on the Storm: VW Passat by Bogdan
Cineva a zis odata "Sa fie tuning!". Mai tarziu, altcineva a facut o completare: "Cate masini, atatea stiluri de tuning!". Rezultatul? Ei bine, de atunci se tuneaza la foc continuu. Astazi admiram un veritabil VW Passat German Style cu numere de Timisoara, modificat intr-un mare fel.
Distribuie pe Facebook

Fericitul proprietar este Bogdan Turc, care la cei 29 de ani ai sai a realizat din masina sa ceva la care unii doar spera. A primit Passat-ul 3bg de la parinti, in urma cu cativa ani, si - cum era de asteptat, de altfel, s-a apucat de tuning .

Rider on the Storm: VW Passat by Bogdan


A pastrat un Clean Look veritabil. Fustele, bandourile si oglinzile au fost vopsite in culoarea masinii, iar pentru un pic de diversitate Bogdan a optat pentru un plafonul negru lucios. Suportul de numar lipsa din fata completeaza imaginea Passat-ului, ca si semnalizarile laterale si antena radio care au disparut de pe masina.

Rider on the Storm: VW Passat by Bogdan


Mai mult, Bogdan a optat pentru faruri replica Audi A5 cu leduri in detrimentul celor initiale, de Passat. Stopurile sunt cele originale, de fabrica, vopsite complet in rosu. De sesiunea "Clean it!" nu a scapat nici portbagajul, dupa cum se poate observa in materialul foto.

Rider on the Storm: VW Passat by Bogdan

La partea tehnica, insa, nu toti proprietarii au noroc din prima. Dupa ce a schimbat mai multe seturi de arcuri si suspensii sport reglabile, Bogdan a montat un kit AIRRIDE de la G.A.S. , chiar in Germania.

Rider on the Storm: VW Passat by Bogdan

Dupa, Bogdan a punctat maxim cu jantele de 18'' (latime 8'') si LSD-urile de la Log Tuning. Adica, concret, se poate autodenumi "Rider on the Storm" - masina e low, stilul e unul curat - pana la sfarsitul articolului aveti timp sa confirmati, iar soferul in al noualea cer. Dar lista de modificari nu se opreste aici.

Rider on the Storm: VW Passat by Bogdan


Interiorul e integral Zebra, dintr-un material usor pufos, cu tente P.I.M.P. Ma rog, poate acest aspect nu e pe placul tuturor, dar fiecare stil de tuning contine elemente care l-au consacrat de-a lungul timpului. De curand, Bogdan se bucura si de o navigatie cu DVD, cu iesire iPOD si USB, plus 2 LCD-uri, o statie si un tub Magnat, plus un condensator Dietz. De aici, tragem o singura concluzie: Nu ii place linistea.

Rider on the Storm: VW Passat by Bogdan


Ramanem la interior, unde admiram volanul de Golf V GTI, plus cotiera, nuca de schimbator, maneta de frana de mana si toate manerele de la usi imbracate in piele alba.

Rider on the Storm: VW Passat by Bogdan


Planurile de viitor nu sunt multe, insa foarte clar trasate. Bogdan si-a pus in gand sa schimbe interiorul cu unul complet din piele si sa "semneze condica" la cat multe expozitii de tuning. Si noi ii dorim acelasi lucru, iar pe aceasta cale ii transmitem si o invitatie directa la 4TuningDays. Dar nu doar sa vina sa "semneze condica", ci sa se intoarca acasa cu multe cupe. Felicitari, Bogdan!

IMPORTANT: Daca ai cunostinta de o masina in care s-au investit multe ore de munca, pasiune si sacrificii sau chiar masina ta intruneste aceste conditii, nu ezita si trimite un e-mail la office@4tuning.ro! Imparte cu restul pasionatilor de tuning povestea din spatele proiectului tau, fa-ti masina vedeta pe 4Tuning!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze VW Passat by Bogdan Turc
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 6 Ianuarie 2010