Stylish ASMA: BMW E60 by Marian

Stylish ASMA: BMW E60 by Marian
Dupa cum prea bine se stie, un lucru bun rezulta din 99% truda, 1% inspiratie. Am intalnit, totusi, si cazuri de egalitate. Truda nu intrece inspiratia, nici viceversa. Dar sa lasam filosofia tuningului si sa trecem direct la subiect. Cine are cel mai modificat E60 din Suceava? Marian!
Distribuie pe Facebook

Inceputul povestii e relativ clasic. Marian a cautat multe vreme un seria 5 pana cand, dupa o alta sesiune de surfing pe www, a gasit ceva pe placul inimii lui: un 535. Faptul ca nu intuise din prima puterea motorului - 300 cm biturbo, 272 CP, s-a dovedit a fi surpriza de care a avut parte la prima tura cu "monstrul".

Stylish ASMA: BMW E60 by Marian

Bineinteles, unele probleme tehnice le-a descoperit abia dupa testele de dinainte de achizitie - marketingul romanesc este unul mai apare!, insa le-a rezolvat rapid - mici puncte de portiere, plus un defect la cutia de viteze. Iar asta nu e totul: TVA-ul nu era inclus in pretul initial!

Stylish ASMA: BMW E60 by Marian

Trecand peste aceste aspecte mai putin fericite, Marian s-a concentrat apoi pe partea pozitiva a lucrurilor. A inceput documentarea pe internet, s-au comparat bodykit-uri si, in final, s-a luat o decizie. E60-ul a primit un SP-Line, iar Fritz4Tuning s-a ocupat de montaj. 

Stylish ASMA: BMW E60 by Marian


Doua saptamani a durat intregul proces - au fost facute modificari la sistemul de prindere, s-au dat gauri pentru senzorii de parcare si ... alte mici cizelari, ca asa-i in tuning. Marian marturiseste ca rezultatul final nu il reprezinta in totalitate, dar timpul nu e niciodata pierdut. Oricand e loc de imbunatatiri, asta nu e un secret.

Stylish ASMA: BMW E60 by Marian


A urmat, la scurt timp, vopsitul, plus un set de jante AC Schnitzer de 18'' - jantele originale erau de 16'', deci venise timpul pentru o schimbare de look.  Look-ul nou nu a fost, insa, unul din cele mai inspirate, drept pentru care Marian a facut un drum pana la Bucuresti, pentru unele noi. De 19'', de aceasta data. De asemenea, o remapare ECU a adus E60-lui ceva putere in plus. Pana la 307 CP, mai exact.

Stylish ASMA: BMW E60 by Marian

Pasiunea i-a fost rasplatita - Best Import Exterior 4TuningTime Suceava (septembrie 2009) si Best 3 Car Iulius Mall 2009, iar cupele le imparte cu prietena care, desi simte "concurenta" din directia masinii, il sprijina pe Marian cand vine vorba de cea mai mare pasiune a sa: tuningul.

Stylish ASMA: BMW E60 by Marian

Cat priveste planurile de viitor, Marian s-a gandit deja la mici modificari la spoilerul fata si, eventual o colantare partiala. Scopul? O prezenta de neuitat la 4TuningDays 2010. Cateodata spiritul aventurii il impinge catre schimbare - planuia intr-o vreme sa achizitioneze o masina tractiune spate, special pentru drift, insa cat timp in weekend isi mai gaseste timp sa scoata E60-lui la plimbare, masina ramane a lui. Exceptand, bineinteles, o oferta de nerefuzat.

Stylish ASMA: BMW E60 by Marian


Suma totala investita in tuning se ridica la cca 15.000E, insa satisfactia unui rezultat pe cinste e maxima. Desi nu asa mare, comunitatea pasionatilor (si nu numai!) din Suceava isi exprima constant aprecierea - si in timpul saloanelor de tuning, dar si in viata cotidiana. Exista vreo forma de apreciere mai mare? Probabil nu, dar niste felicitari in plus nu strica niciodata, mai ales pentru curajul de iesi pe strazi cu o masina asa joasa. Felicitari, Marian!

IMPORTANT: Daca ai cunostinta de o masina in care s-au investit multe ore de munca, pasiune si sacrificii sau chiar masina ta intruneste aceste conditii, nu ezita si trimite un e-mail la office@4tuning.ro! Imparte cu restul pasionatilor de tuning povestea din spatele proiectului tau, fa-ti masina vedeta pe 4Tuning!





Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze BMW E60 by Marian
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 19 Februarie 2010