Noul Porsche Cayenne Diesel trece si pe la SpeedART

Noul Porsche Cayenne Diesel trece si pe la SpeedART
Pozitiv sau negativ, depinde din ce parte privesti, curentul creat in jurul noului Porsche Cayenne Diesel continua si astazi, cu un nou tuner modificand SUV-ul german.
Distribuie pe Facebook
Compania SpeedART, caci despre ea este vorba, a pregatit o serie de imbunatatiri atat tehnice, cat si estetice pentru modelul celor din Stuttgart. In prima categorie, precizam in primul rand o crestere de putere pentru motorul V6 de 3.0 litri si 240 cai putere. In urma modificarii ECU, puterea maxima poate creste pana la 280, 290 si chiar 310 CP. In cazul celei mai puternice versiuni, se adauga si un turbo mai mare. Preturile pornesc de la 1.990 euro. De asemenea, lista cu modificari tehnice mai include si un nou sistem de evacuare, un modul de coborare al garzii la sol pentru suspensia pneumatica sau o suspensie complet ajustabila.

La exterior, SUV-ul german se remarca acum printr-un nou body kit compus din prelungiri pentru spoilere, faruri de ceata aditionale, praguri laterale si pleoape. Tot la exterior si-a facut aparitia si un nou set de jante pe 22 inci. In interior gasim un nou volan sport, instrumente de bord in galben, noi covorase si combinatie piele/alcantara.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 August 2009