50% reducere la softurile Racing Code in luna decembrie!

50% reducere la softurile Racing Code in luna decembrie!
  • Promotia e valabila pana pe 23 Decembrie
  • Pretul este valabil doar pentru softurile din lista
  • Masinile cu procesoare Infineon Tricore au pret special
Distribuie pe Facebook

In perioada 1-23 Decembrie 2014, Racing Code face o promotie speciala pentru iubitorii de viteza si performanta. Poti avea acum un soft pentru masina ta achizitionat la numai 50% din pretul de lista.

Daca vrei sa-ti faci un cadou special de Craciun, poti sa-ti dai in plus cativa cai putere. De fapt, asta o poti face oricand, insa doar acum poti sa te bucuri de putere mai mare la jumatate de pret. Racing Code, specialisti in domeniul performantei, vin in intampinarea pasionatilor de adrenalina si viteza cu o promotie speciala: pana la 23 Decembrie ai reducere 50%!

REDUCERILE DE 50% SE APLICA LA PRETURILE DIN ACEASTA LISTA!

Se pare ca la Racing Code, toata luna decembrie este... Black Friday! La aceasta promotie intra softurile obisnuite care primesc 50% reducere pe loc. Exista insa si cazuri aparte de autoturisme dotate cu procesoare "anti-tuning", de exemplu Infineon Tricore, ce necesita mai multe ore de programare, cazuri in care se va face o cotatie personalizata. Restul insa, primesc automat 50% reducere!

REDUCERILE DE 50% SE APLICA LA PRETURILE DIN ACEASTA LISTA!

Reducerea este valabila numai cu programare, urmarind pasii urmatori:

1. Trimite un mail la office@racingcode.ro cu titlul REDUCERE 50% in care sa dai detalii despre masina: marca, model, an de fabricatie, tip de carburant, capacitate cilindrica, puterea din talon, tip de transmisie (sa fie specificat daca este automata) sau o copie dupa certificatul de inmatriculare.

2. Mentionati o data aproximativa care va convine in perioada de promotie.

Oferta este valabila pentru cititorii 4Tuning in perioada 01-23 Decembrie 2014 in intervalul orar 10-17.

Contact:

office@racingcode.ro

Telefon: 0723691731 de preferat SMS si revenim cu apel telefonic imediat ce putem, la noi e mult zgomot de la dyno si purtam casti antifonice.

Racing Code Craciun

Distribuie pe Facebook
mai multe