646 de cai putere si un design provocator pentru o vara de neuitat

646 de cai putere si un design provocator pentru o vara de neuitat
  • Novitec Rosso ia la modificat noul Ferrari California T
  • Tunerul german ofera un total de pana la 646 CP si 856 Nm
  • Clientii au la dispozitie inclusiv numeroase bunatati estetice
Distribuie pe Facebook

Prea putin apreciata la momentul lansarii sale, ratusca cea urata din gama italienilor de la Ferrari starneste acum pasiuni nebanuite printre reprezentantii sexului tare. Si totul multumita specialistilor Novitec Rosso, care au transformat complet cea de-a doua generatie a roadster-ului California.

Secretul din spatele puternicei atractii pe care o emana proiectul celebrei companii de tuning din Stetten, Germania consta in noua vestimentatie exterioara, ce se compune din numeroase elemente realizate cu ajutorul fibrei de carbon.

Dar prelungirile proeminente atasate atat spoilerelor fata / spate, cat si pragurilor laterale sau capotei portbagajului nu ar avea nici un efect daca in peisaj nu si-ar fi facut aparitia si un nou set de jante din aliaj, combinat cu o pereche de arcuri sport.

Ferrari California T by Novitec RossoFerrari California T by Novitec Rosso

In plus, la nevoie, cei mai pretentiosi dintre clientii noului Ferrari California T pot suna la atelierul Novitec Rosso si pentru un interior personalizat ca la carte, cu piele, alcantara si fibra de carbon in toate culorile posibile sau imposibile.

La nivel tehnic, proiectul celebrei companii de tuning din Stetten, Germania ne inspiteste atat cu o unitate de control optimizata, cat si cu un sistem de evacuare cu valve controlabile, propulsorul V8 turbo de 3.855 cmc livrand acum un total de 646 CP.

Un total de 646 CP si 856 Nm capabil sa aduca primii 100 km/h dupa doar 3.3 secunde, mai exact. Cat despre viteza maxima, ei bine... ce-ai zice de un 323 kilometri pe ora pe care sa-l experimentezi cu plafonul ascuns in portbagaj?

Da, stim, suna ca ingredientele necesare unei veri perfecte, de neuitat. Singura problema este pretul de pornire al unui Ferrari California T, care se situeaza in jurul valorii de 200.000 de dolari. Despre nota de plata a pachetului pregatit de specialistii Novitec Rosso nu avem inca nici un fel de informatie, insa nu ar trebui sa depaseasca 20, poate 30.000 de euro - adica prea mica pentru a fi luata in considerare.

Ferrari California T by Novitec Rosso

Ferrari California T by Novitec Rosso

Ferrari California T by Novitec Rosso

Ferrari California T by Novitec Rosso

Ferrari California T by Novitec Rosso

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (34) Poze Ferrari California T by Novitec Rosso
mai multe