A aparut in Pimp My Ride, iar acum e de vanzare. Cat costa aceasta Honda tunata la Hollywood

A aparut in Pimp My Ride, iar acum e de vanzare. Cat costa aceasta Honda tunata la Hollywood
  • O Honda CRX e de vanzare peste Ocean cu 5.995 dolari
  • Exemplarul cu pricina a primit un rol in emisiunea Pimp My Ride
  • Numarul kilometrilor parcursi pana in prezent se ridica la 345.530
Distribuie pe Facebook

O Honda CRX fabricata in 1991 si modificata ulterior de compania GAS pentru emisiunea Pimp My Ride este de vanzare in Los Angeles, Statele Unite ale Americii. Cum arata si, mai important de-atat, la ce pret se vinde vedeta japoneza pe patru roti ramane sa descoperim chiar din fotografiile, respectiv randurile urmatoare.

Cauti o masina care sa atraga privirile peste tot pe unde mergeti? Atunci ai nimerit exact in locul potrivit, chiar daca nu iti putem garanta ca vei primi doar zambete si felicitari.

Pana la urma urmei, vorbim despre un automobil modificat de GAS pentru emisiunea Pimp My Ride. Iar toate aceste creatii au sfarsit prin a imparti pasionatii de tuning in doua tabere distincte.

Revenind la exemplarul de astazi, tinem sa precizam ca la baza se afla o Honda CRX fabricata in anul 1991 si echipata cu un motor pe benzina in patru cilindri, respectiv o cutie manuala in cinci rapoarte.

Honda CRX din Pimp My RideHonda CRX din Pimp My Ride

Detaliile referitoare la numarul cailor putere prezenti la dotarie lipsesc cu desavarsire din anuntul cu pricina, dealer-ul care se ocupa de vanzarea acestei masini anuntand ca bordul indica 345.530 kilometri parcursi.

In ceea ce priveste partea estetica, automobilul modificat de GAS pentru emisiunea Pimp My Ride nu mai necesita niciun fel de introducere sau prezentare. Nu de alta, dar tratamentul prescris de tunerul american vorbeste de la sine.

Altfel spus, exteriorul acestui CRX fabricat de japonezii de la Honda pe la inceputul anilor 1990 ne intampina alaturi de un body kit agresiv stilizat, ce abunda in detalii supradimensionate si elemente proeminente.

Schimbarile operate la nivelul spoilerelor fata si spate, respectiv aripilor laterale sau capotei motorului / portbagajului reprezinta insa doar o mica parte, meniul in cauza propunand inclusiv jante cromate.

Honda CRX din Pimp My RideHonda CRX din Pimp My Ride

Unicat este si interiorul, masina noastra propunand aici o combinatie contrastanta de albastru si portocaliu, argintiul sau negrul fiind alte doua nuante folosite din belsug.

Mai mult de-atat, viitorul client al automobilului modificat de GAS pentru emisiunea Pimp My Ride se va alege si cu un volan in patru spite, o pereche de scaune sport sau sistem multimedia.

La final avem o nota de plata care se ridica la 5.995 de dolari, insa nu in fiecare zi ai sansa de a te cumpara Honda CRX tunata la Hollywood, nu-i asa? Stai linistit: si noua ni se pare o gluma macabra aceasta creatie.

Honda CRX din Pimp My RideHonda CRX din Pimp My Ride

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Honda CRX din Pimp My Ride
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 Februarie 2016