A bagat toti banii in ea si a tunat-o ca in reviste. Supermasina cu motor de 740 de cai, injectie cu metanol si jante Vossen pe 20" este acum de vanzare

A bagat toti banii in ea si a tunat-o ca in reviste. Supermasina cu motor de 740 de cai, injectie cu metanol si jante Vossen pe 20" este acum de vanzare
  • A bagat toti banii in ea si a tunat-o ca in reviste
  • Supermasina cu motor de 740 de cai, injectie cu metanol si jante Vossen pe 20" este acum de vanzare
Distribuie pe Facebook

Numai modificarile aduse propulsorului cu sase cilindri in linie si doua turbine au costat peste 15.000 de euro, conform anuntului publicat pe un site de specialitate.

Un BMW M4 fabricat la jumatatea decadei trecute, in cursul anului 2015 a fost scos - de curand, la vanzare, pe internet. Oferita in schimbul unei sume care se apropie de 60.000 de euro, supermasina cu plafon retractabil se remarca numaidecat prin nuanta metalizata Champagne Quartz din gama Individual.

Seria vestilor bune continua, la nivel de exterior, cu nenumarate elemente realizate din fibra de carbon, precum prelungirea proeminenta atasata spoilerului fata, plus grilele radiatorului, capacele oglinzilor retrovizoare, prizele laterale, difuzorul spate, eleronul pentru portbagaj.

BMW M4 Cabrio de vanzare

BMW M4 Cabrio de vanzare

Din peisaj nu lipsesc insa nici jantele din aliaj cu diametrul de 20 de inch, semnate Vossen, pentru care cumparatorul acestui BMW M4 Cabrio de generatie mai veche va trebui sa plateasca alti 3.750 de euro. De cealalta parte - la interior, tapiteria din piele de culoare maronie reprezinta, de departe, atractia principala.

Totodata, impresionanta supermasina se mai poate lauda si cu un volan realizat la comanda, din Alcantara, plus fibra de carbon, cu parte inferioara plata, incalzire si LED-uri pentru schimbarea optima a treptelor de viteza specifice cutiei automate in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj.

In plan tehnic, pe langa suspensia de tip coilover de la H&R - ajustabila pe inaltime si duritate, respectivul BMW M4 a mai primit si un set de modificari, in valoare de peste 15.000 de euro, la nivel de motor. Printre imbunatatirile aduse propulsorului cu sase cilindri in linie si doua turbine se numara si injectia cu metanol.

Astfel, in urma tratamentului prescris, benzinarul de trei litri de sub capota livreaza acum rotilor de pe puntea spate o putere maxima de 740 de cai, in timp ce cuplul a crescut pana la 950 de Newton-Metri, potrivit anuntului de vanzare al supermasinii cu 95.000 de kilometri la bord.

BMW M4 Cabrio de vanzare

BMW M4 Cabrio de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze BMW M4 Cabrio de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 12 Iulie 2021