A bagat toti banii in ea si a tunat-o ca in reviste. Supermasina cu widebody si suspensie pe aer e acum de vanzare

A bagat toti banii in ea si a tunat-o ca in reviste. Supermasina cu widebody si suspensie pe aer e acum de vanzare
  • A bagat toti banii in ea si a tunat-o ca in reviste
  • Supermasina cu widebody si suspensie pe aer e acum de vanzare
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un motor aspirat cu sase cilindri in V si capacitatea de trei litri - montat central.

Se remarca in special prin pachetul aerodinamic dezvoltat si realizat din aluminiu de catre specialistii companiei Downforce, insa nici jantele forjate si aurii din gama Volk nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva, putem spune - fara a gresi cu nimic.

Fabricata in cursul anului 1991 si scoasa - de curand, la vanzare, aceeasi Acura NSX complet modificata a mai primit si o suspensie pe aer, in timp ce stergatoarele de la nivelul parbrizului au fost inlaturate din motive estetice.

Acura NSX de vanzare

Acura NSX de vanzare

De asemenea, caroseria in doua portiere s-a ales cu o noua si superba nuanta de rosu, exceptie facand plafonul - cu a sa finisare contrastanta in negru. In cabina, in schimb, volanul semnat de specialistii companiei Mugen deschide seria multiplelor vesti bune.

Nu de alta, dar aceeasi Acura NSX de acum doua decenii se mai poate lauda si cu scaune de la Bride - plus camera pentru marsarier si unitate si o unitate din gama Eclipse AVN 300, potrivit anuntului de pe un site de specialitate.

In ceea ce priveste propulsia, de respectivul aspect se ocupa un motor aspirat cu sase cilindri in V si capacitatea de trei litri - montat central. Acompaniat atat de o admisie din fibra de carbon, cat si de un sistem de evacuare cu patru iesiri, printre multe altele.

Nota de plata se ridica - in clipa de fata, la suma de 32.250 de dolari, insa eventualii clienti ai supermasinii tunate ca in reviste trebuie sa stie ca aceasta a fost implicata anterior intr-un accident si are si alte probleme ce dau de gandit.

Acura NSX de vanzare

Acura NSX de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (147) Poze Acura NSX de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 18 Mai 2021