A cumparat-o in 2013 cu numai 1.500 de dolari. Acum 'fura' toate privirile cu EA

A cumparat-o in 2013 cu numai 1.500 de dolari. Acum 'fura' toate privirile cu EA
  • A cumparat-o in 2013 cu numai 1.500 de dolari
  • Acum 'fura' toate privirile cu EA
Distribuie pe Facebook

Dupa cateva modificari operate la nivelul jantelor, motorului, dar si caroseriei, aceasta Mazda RX-7 cumparata in anul 2013 cu doar 1.500 de dolari reuseste sa atraga acum toate privirile celor din jur.

Se remarca numaidecat prin caroseria finisata intr-o nuanta superba de albastru si echipata cu numeroase imbunatatiri aerodinamice, insa nici jantele cu design in sase spite sau evacuarea cromata nu vor trece neobservate. Ba dimpotriva.

O gama variata de modificari a fost caracterizeaza inclusiv situatia de la nivelul compartimentului motor, acolo unde propulsorul cu doua turbine si capacitatea de 1.3 litri ofera, in mod normal, undeva in jurul a 252 de cai putere.

Cea mai interesanta chestie cu privire la aceasta Mazda RX-7 de generatie a treia? Ei bine, cu toate ca ar putea parea greu de crezut, respectiva masina japoneza a fost achizitionata, in cursul anului 2013, chiar din Tara Soarelui Rasare...

... pentru o suma de doar 1.500 de dolari, dupa cum ne povesteste - alaturi de multe alte detalii, printre care si imbunatatirile operate sau peripetiile din timpul importului in SUA, insusi proprietarului exemplarului in cauza.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 4 August 2020