A cumparat un M3 in 2015 si l-a facut masina de curse. Acum il vinde pentru acesti bani

  • Un BMW M3 modificat special pentru circuitul de la Nurburgring este de vanzare in Olanda
  • Automobilul bavarez vine cu aproape 70.000 de kilometri parcursi pana la momentul de fata
  • Meniul include motor aspirat de 400 CP, cutie manuala, plus interior specific masinilor de curse
Distribuie pe Facebook

Fabricat in urma cu aproximativ o decada si jumatate, automobilul bavarez a parcurs peste 69.000 de kilometri pana la momentul de fata.

Un BMW M3 asamblat in cursul anului 2005 a fost scos zilele acestea la vanzare pe internet, in Olanda. Cu 69.254 de kilometri pe ceasurile de bord, automobilul bavarez impresioneaza in special prin exteriorul inspirat de versiunea CSL.

Croit de specialistii companiei Koopman Racing, in functie de preferintele proprietarului actual, pachetul de tuning prezent in cazul de fata mai cuprinde si patru jante APEX pe 18", plus o pereche de scaune fata din gama Sparco Ergo.

BMW M3 modificat pentru 'Ring

BMW M3 modificat pentru 'Ring

Alte detalii includ tapiterie din Alcantara, roll-cage de la Wiechers si bancheta spate lipsa. De altfel, de la interior au mai disparut si fetele usilor, scopul transformarii respectivului BMW M3 fiind obtinerea unui timp mai mic de 8 minute pe 'Ring.

In acest mod se explica si aparitia unor noi interne in componenta celebrului motor aspirat cu sase cilindri in linie si capacitatea de 3.2 litri, automobilul bavarez fabricat in urma cu aproximativ o decada si jumatate oferind acum... 400 CP.

Si tot la capitolul modificari mai avem de trecut in revista si o evacuare marca Eisenmann, admisie din carbon, diferential cu alunecare limitata ori radiator aditional pentru ulei, de exemplu. Acelasi BMW M3 scos zilele acestea la vanzare...

... se mai poate lauda si cu o suspensie ajustabila de la KW, dar si cu un sistem de franare ale carui componente au ca sursa de inspiratie - mai mult sau mai putin surprinzator - versiunea CSL a automobilului bavarez asamblat in anul 2005.

Pretul impresionantului proiect de tuning ce poarta semnatura specialistilor companiei Koopman Racing si parcurge 'Ringul intr-un timp mai mic de 8 minute? 52.500 de euro, potrivit anuntului publicat pe un site de specialitate din Olanda.

BMW M3 modificat pentru 'Ring

BMW M3 modificat pentru 'Ring

BMW M3 modificat pentru 'Ring

BMW M3 modificat pentru 'Ring

BMW M3 modificat pentru 'Ring

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze BMW M3 modificat pentru 'Ring
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 12 Decembrie 2019