A cumparat un Mustang de politie si l-a modificat cap-coada. Uite ce a iesit

A cumparat un Mustang de politie si l-a modificat cap-coada. Uite ce a iesit
  • Un Ford Mustang de generatie a treia a fost scos de curand la licitatie
  • Muscle car-ul american vine cu o lunga lista de modificari tehnice si estetice
  • Cea mai mare suma oferita pana acum a fost de 65.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Vreme de peste cinci ani, acest Ford Mustang de generatie a treia a patrulat pe strazile Californiei. Din 2014 insa, la aproape doua decenii dupa ce a renuntat la postul din politie, muscle car-ul american a devenit un adevarat magnet pentru priviri.

Fabricat la sfarsitul anilor '80, acest Ford Mustang nu este doar unul dintre putinele exemplare de generatie a treia scoase la vanzare pe internet, ci este si cel mai interesant dintre toate, dupa cum vei afla din randurile urmatoare.

Iesit de pe linia de productie exact acum trei decenii, in cursul anului 1988, muscle car-ul american s-a inrolat numaidecat in Brigada de Patrulare a statului California, unde a si ramas pana in 1994.

Exact doua decade mai tarziu, in anul 2014, respectivul Ford Mustang Fox Body a fost achizitionat de unul dintre marii pasionati de automobile si tuning de peste Ocean, in speta celebrul Matt Farah de la The Smoking Tire.

Mustang Fox Body de vanzare

Mustang Fox Body de vanzare

Odata ajuns pe mana acestuia, muscle car-ul companiei din Detroit a primit o intreaga lista cu modificari, printre care si un motor V8 cu capacitatea cilindrica de cinci litri, plus o punte spate independenta.

Din punct de vedere estetic, acest Ford Mustang de generatie a treia mixeaza o caroserie de culoare neagra cu un set de jante HRE pe 18 inch si o cabina... extrem de colorata, multumita insertiilor atipice de pe scaune si usi.

Nimic nu a fost lasat la voia intamplarii in cazul de fata, muscle-ul american bucurandu-se chiar si de o cutie manuala cu cinci rapoarte, un diferential Torsen T2, dar si de discuri de franare Cobra.

Alte detalii includ amortizoare Bilstein, anvelope Michelin, extensii pentru aripile laterale realizate de RDB LA, o prelungire pentru spoilerul fata de la Saleen, scaune Recaro Profi XL, centuri Sabelt cu prindere in sase puncte etc.

Mustang Fox Body de vanzare

Tinand cont de faptul ca a fost proiectat de la bun inceput pentru a servi Brigada de Patrulare a statului California, respectivul Ford Mustang Fox Body vine cu o greutate redusa si mai multe dotari lipsa.

Pe scurt, muscle car-ul companiei din Detroit nu dispune de anumite echipamente sinonime cu un confort si o siguranta sporite, viitorul cumparator fiind nevoit sa traiasca fara aer conditionat, geamuri electrice sau inchidere centralizata.

Si data tot am ajuns la partea cu... cumparatorul, acest Ford Mustang de generatie a treia a fost scos de curand la vanzare pe celebrul site Bring a Trailer, iar jumatate din incasarile obtinute vor fi donate.

Pana la momentul de fata, cu mai bine de cinci zile si jumatate inainte ca licitatia sa ajunga la sfarsit, cea mai mare suma oferita pentru muscle car-ul american modificat cap-coada se ridica la 65.000 de dolari, daca iti vine sa crezi.

Mustang Fox Body de vanzare

Mustang Fox Body de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Mustang Fox Body de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 17 Octombrie 2018