A fost anuntat primul pachet de tuning pentru noul Ford Focus RS. Care sunt rezultatele

A fost anuntat primul pachet de tuning pentru noul Ford Focus RS. Care sunt rezultatele
Se anunta vremuri interesante pentru cei care au reusit sa puna mana pe un exemplar al noului Ford Focus RS. Celebra companie Mountune a dezvaluit recent ca pregateste numeroase bunatati pentru hot-hatch-ul american.
Distribuie pe Facebook

Il recunosti imediat dupa motorul sau turbo de 2.3 litri, capabil sa produca nici mai mult, nici mai putin de 350 de cai putere. Apreciezi faptul ca ofera o transmisie manuala in sase rapoarte si, mult mai important de-atat, un sistem de tractiune integrala livrat in compania tehnologiei Torque Vectoring.

Multe lucruri pozitive se pot spune despre noul Ford Focus RS, cea de-a treia generatie a hot-hatch-ului american impresionand inclusiv prin capacitatea sa de acceleratie - vezi timpul de numai 4.7 secunde necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 kilometri pe ora.

Tot la capitolul bunatati putem trece in revista, bineinteles, si viteza maxima de 266 de kilometri pe ora, care este redusa la tacere de catre un sistem de franare echipat cu discuri de pana la 350 de milimetri. Avem, de asemenea, si suspensie ajustabila sau patru moduri diferite de condus.

Din punct de vedere estetic, noul Ford Focus RS atrage atentia asupra sa in special prin detaliile agresiv stilizate ale partii frontale, insa nu vor trece neobservate nici aripile laterale supradimensionate, difuzorul masiv din echiparea spoilerului spate evacuarea dubla.

Jantele cu design unic si eleronul proeminent atasat plafonului pun capat meniului exterior, cea de-a treia generatie a hot-hatch-ului american continuandu-si insa numarul de magie la nivel de interior, acolo unde ne intampina alaturi de volan in trei spite si scaune cu suport lateral marit.

Asadar, nu este deloc de mirare ca noul Ford Focus RS a reusit sa cucereasca pe deplin publicul devorator de sportive compacte. Vestile sunt si mai imbucuratoare pentru cei care au pus deja mana pe un exemplar, industria tuningului anuntand deja un prim pachet cu bunatati.

Purtand semnatura specialistilor Mountune, programul cu pricina promite sa imbunatateasca atat performantele motorului turbo de 2.3 litri, cat si timpii transmisiei manuale in sase rapoarte. In plus, clientii vor putea opta inclusiv pentru un diferential Quaife si jante OZ Leggera.

Rezultatele exacte lipsesc cu desavarsire pentru moment, oficialii celebrei companii britanice promitand pentru moment valori superioare in dreptul puterii maxime, respectiv acceleratiei de la 0 la 100 km/h. Ramane acum de vazut ce inseamna cu exactitate acest lucru.

Distribuie pe Facebook
mai multe