A fost candva cel mai tare M3 de pe strazi. Vechiul BMW E46 are motor V10 de M5

A fost candva cel mai tare M3 de pe strazi. Vechiul BMW E46 are motor V10 de M5
  • A fost candva cel mai tare M3 de pe strazi
  • Vechiul BMW E46 are motor V10 de M5
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj.

Prezentat publicului larg in urma cu circa 35 de ani si produs pana in 2013, cand a renuntat la denumirea originala pentru un nou nume, respectiv M4, celebrul BMW M3 Coupe a fost disponibil, de-a lungul timpului, la vanzare in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia cumparatorilor nu s-a regasit insa niciodata si o varianta cu motor V10, dar acest lucru nu inseamna neaparat si ca o asemenea masina nu exista in lumea reala; ba dimpotriva, am putea spune.

BMW M3 cu motor V10 de vanzare

Realizarea companiei Procar din Zwolle, Tarile de Jos, urmatoarea creatie se bucura de serviciile faimosului benzinar aspirat de cinci litri si 507 CP, S85, de pe duo-ul M5 / M6, daca mai era nevoie de precizat.

Meniul caracteristic impresionantului BMW M3 E46 Coupe cuprinde inclusiv o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj de pe M3 E9x, asemeni evacuarii din inconel si, totodata, eleronului destinat portbagajului. Din peisaj nu lipsesc insa nici arborele de transmisie din fibra de carbon, ce provine de la un M4 F8x, radiatorul de M5 E60, noul diferential, suspensia de tip coilover, discurile de franare de pana la 368 de milimetri sau scaunele de tip scoica dezvoltate Cobra, printre altele.

Creata pe baza unui exemplar fabricat in cursul anului 2004, fabuloasa realizare a specialistilor atelierului Procar din Zwolle, Tarile de Jos este acompaniata de o nota de plata deloc neglijabila, de 74.999 de euro.

BMW M3 cu motor V10 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze BMW M3 cu motor V10 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 6 Decembrie 2021