A fost doar o chestiune de timp: Noul Gemballa Tornado intra in scena

A fost doar o chestiune de timp: Noul Gemballa Tornado intra in scena
Cei de la Gemballa s-au intors in lumea tuningului, Tornado fiind prima creatie a companiei germane de la disparitia fondatorului sau si preluarea sa de catre Andreas Schwarz. Rezultatul? Fanii modificarilor extreme vor aplauda neincetat la aparitia noului model, cealalta parte a baricadei semnaland un prost gust, fara limite.
Distribuie pe Facebook
Avand la baza ultima generatie a SUV-ului Porsche Cayenne, noul Gemballa Tornado aduce sub acelasi ambalaj modificari agresive, cresteri uriase de putere si fibra de carbon din belsug. Toate puse cap la cap si rezulta un aspect mai mult decat impozant, ce va crea o impresie puternica inca de la prima aparitie. De exemplu, partea frontala se bucura acum de prezenta unui nou spoiler, cu prize de aer uriase si LED-uri incorporate, o noua capota uriasa continuand linia extrema insuflata de tunerul german. Partea din spate se lauda tuturor cu un design de pe alta planeta, totul de aici fiind redesenat de o imaginatie fara limite. Lista continua cu noile praguri laterale, extensiile pentru aripi si jantele pe 22 inci cu pneuri 335/30 pe spate, o serie de componente din fibra de carbon folosite la exterior coborand masa impresionantei creatii cu aproximativ 70 de kilograme.

Noul Gemballa Tornado intra in scena - Era doar o chestiune de timp

Sub capota, posesorii noului Porsche Cayenne Turbo pot opta pentru Stage One, ceea ce se traduce in cresterea puterii maxime pana la 580 CP. Vrei mai mult de-atat? Cei de la Gemballa pregatesc si un asa-zis Stage Two, ce promite sa livreze intre 675 si 700 CP, alaturi de aproximativ 1.000 Nm - modificari echilibrate de o suspensie revizuita si un sistem performant de franare, cu discuri masive, ce masoara 420 mm pe fata, respectiv 405 mm pe spate. In ceea ce priveste interiorul, creatia tunerului german va beneficia de o cabina speciala, caracterizata prin eleganta si functionalitate.

Noul Gemballa Tornado intra in scena - Era doar o chestiune de timp

Gemballa Tornado va sarbatori anul viitor cea de-a 30-a aniversare a companiei, noul model urmand a fi construit astfel in doar 30 de exemplare.

Distribuie pe Facebook
mai multe