A fost scos la vanzare, dar nimeni nu l-a vrut. Se cauta in continuare un cumparator pentru acest BMW din 2 Fast 2 Furious

A fost scos la vanzare, dar nimeni nu l-a vrut. Se cauta in continuare un cumparator pentru acest BMW din 2 Fast 2 Furious
  • Un BMW folosit la filmarile pentru pelicula 2 Fast 2 Furious a fost scos saptamana trecuta la licitatie
  • Automobilul bavarez, un E36 Coupe din anul 1999, a primit mai multe modificari la nivel de exterior
  • Exemplarul cu sase cilindri in linie nu a fost vandut, cu toate ca un client a oferit 15.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Un BMW E36 folosit la filmarile pentru pelicula 2 Fast 2 Furious a fost scos de curand la licitatie. In mod surprinzator, automobilul bavarez - fabricat in anul 1999, a ramas nevandut.

In urma cu aproximativ sapte zile, casa americana de licitatii Mecum a organizat o vanzare de masini in orasul Louisville din Kentucky. Printre automobilele aflate in cautarea unui nou proprietar s-a numara si acest BMW 323iS.

Fabricat la sfarsitul anilor '90 si folosit la filmarile pentru pelicula 2 Fast 2 Furios, exemplarul in cauza a primit mai multe modificari radicale la nivel de caroserie. Vezi, de exemplu, extensiile pentru aripi sau eleronul pentru portbagaj.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici spoilerele restilizate sau pragurile proeminente. Un set format din patru jante cromate cu design in sase spite, de la compania Giovanna, completeaza in cele din urma pachetul exterior.

La interior, oferta acestui BMW 323iS folosit la filmarile pentru pelicula 2 Fast 2 Furios nu pare sa difere cu nimic fata de cea a versiunii standard. Intr-o alta ordine de idei, avem tapiterie din piele neagra, geamuri cu actionare electrica...

... dar si climatizare automata sau scaune fata cu incalzire. Tot datorita imaginilor din cabina aflam inclusiv ca motorul aspirat cu sase cilindri in linie nu este insotit nici pe departe de o cutie manuala, ci de una automata.

Anuntul publicat anterior pe site-ul casei americane de licitatii Mecum nu ofera niciun fel de informatie cu privire la numarul cailor putere prezenti la datorie. Un mare mister ramane si numarul kilometrilor parcursi de masina bavareza.

Stim, in schimb, ca acest BMW 323iS folosit la filmarile pentru pelicula 2 Fast 2 Furios nu s-a vandut in cadrul evenimentului organizat la sfarsitul saptamanii trecute in Louisville, Kentucky. Cu toata ca a existat o oferta de 15.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze BMW 323is din 2 Fast 2 Furious
mai multe