A fost un Audi A4 ca oricare altul, cu motor TDI si tractiune fata. Acum are un V8 sub capota si tractiune integrala

A fost un Audi A4 ca oricare altul, cu motor TDI si tractiune fata. Acum are un V8 sub capota si tractiune integrala
  • A fost un A4 cu motor TDI si tractiune fata
  • Acum are un motor V8 si tractiune Quattro
  • Unitatea dezvolta 380 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Personajul principal al acestui articol este un Audi A4 din 2008 care la inceput avea motor de 2.0 litri TDI, tractiune fata si transmisie manuala de viteze. Intre timp a trecut prin mai multe transformari.

Insa proprietarul nu s-a multumit doar cu un bodykit din fibra de carbon, grafica inspirata din DTM, un set de jante cu prindere centrala si o suspensie ajustabila. Acesta a mers mai departe cu Audi-ul sau, care a primit frane de TT RS, scaune fata scoica, ornamente din fibra de carbon si Alcantara pentru interior si un motor mai potent sub capota.

Unitatea de 2.0 litri TDI a fost inlocuita cu un V8 de 4.2 litri FSI, asadar aspirat natural, care dezvolta 380 de cai putere si 460 Nm cuplu. Nici tractiunea fata si nici cutia manuala de viteze nu mai exista. Locul lor a fost luat de o tractiune quattro si de o transmisie automata. In aceasta noua configuratie, Audi-ul A4 atinge 100 de km/h in 5.5 secunde.

Sunetul motorului V8 este inconfundabil, mai ales atunci cand este accentuat de un sistem de evacuare Armytrix. Da play clipului video de mai jos si asculta-l si tu.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 Septembrie 2018