A iesit la iveala inainte de debutul oficial. Cum arata noul Ford Mustang RTR de peste 700 de cai

A iesit la iveala inainte de debutul oficial. Cum arata noul Ford Mustang RTR de peste 700 de cai
  • Ford Mustang RTR va debuta la SEMA
  • Va fi disponibil in trei configuratii de putere
  • Cel mai tare Mustang RTR va avea peste 700 de cai
Distribuie pe Facebook

Celebrul atlet Monster, Vaughn Gittin Jr., a publicat primele imagini cu noul Ford Mustang RTR, cu cateva zile ramase pana la debutul oficial de la SEMA. Dupa lansare, acesta va fi disponibil pentru vanzare in trei configuratii de putere.

SEMA, sau cu alte cuvinte Speciality Equipment Market Association, organizeaza anual unul dintre cele mai importante evenimente dedicate tuning-ului si pieselor aftermarket in "Orasul Pacatelor", Las Vegas.

2018 Ford Mustang RTR

Ca de fiecare data, si anul acesta sunt asteptate cateva lansari notabile, fie ca vorbim de noi seturi de jante, bodykit-uri, piese pentru imbunatatirea motorului sau chiar pachete intregi de tuning pentru diferite modele.

2018 Ford Mustang RTR

Printre cele mai asteptate premiere se numara si noul Ford Mustang RTR. Primele imagini au fost deja postate de celebrul pilot de drift Vaughn Gittin Jr., asa ca putem vedea noutatile estetice, inclusiv partea frontala agresiva, luminile de zi triunghiulare cu LED, splitter-ul fata sau capota sculptata.

2018 Ford Mustang RTR

Din meniu nu putea lipsi setul de jante negre, o aripa spate subtila sau mai multe accente negre pe capota sau pe laterale.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, nici Gittin Jr. dar nici oficialii Ford nu au oferit detalii suplimentare. Stim doar ca noul Mustang RTR va fi disponibil in trei configuratii de putere (Spec 1, Spec 2 si Spec 3), cea mai puternica urmand sa ofere mai mult de 700 de cai putere din propulsorul V8 de 5.0 litri, supraalimentat.

2018 Ford Mustang RTR

Daca e sa ne luam dupa celelalte generatii RTR, printre imbunatarile tehnice urmeaza sa regasim o suspensie reglabila de inalta performanta, o admisie de aer rece, si un sistem de evacuare, cel mai probabil semnat de specialistii Magnaflow. Varful de gama ar putea primi si un intercooler mai mare sau un upgrade la sistemul de injectie.

2018 Ford Mustang RTR

"Este incredibil ce-au reusit sa faca cei de la Ford cu noul Mustang, in ceea ce priveste performanta si finetea in general, dar echipa RTR si eu nu am putut sa ne abtinem. Sunt convins, si multi vor fi de acord, ca acesta este unul dintre cele mai distractive Mustang-uri care au fost lansate vreodata," a declarat drift-erul american.

2018 Ford Mustang RTR

2018 Ford Mustang RTR

2018 Ford Mustang RTR

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze 2018 Ford Mustang RTR
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 27 Octombrie 2017