A impresionat o lume intreaga cu creatia lui. Acesta este unicul M3 cu motor de Ferrari de pe fata Pamantului

A impresionat o lume intreaga cu creatia lui. Acesta este unicul M3 cu motor de Ferrari de pe fata Pamantului
  • Motor F136
  • A echipat inclusiv Ferrari 458 Speciale
  • Momentan, masina are 300 de cai la roata
Distribuie pe Facebook

Un impatimit auto din Africa de Sud se lauda cu o creatie unica. Omul nostru conduce un BMW M3 E92 echipat cu un motor de Ferrari/Maserati

De-a lungul anilor am vazut tot felul de proiecte de tuning care ne-au lasat cu gura cascata dar trebuie sa recunoastem ca nu am mai auzit de vreun BMW M3 cu motor de Ferrari.

Si totusi el exista, in Africa de Sud. Este vorba despre un M3 din generatia E92, adica unicul M3 echipat cu motor V8 din fabrica, insa acest detaliu nu l-a impresionat deloc pe proprietar.

Omul nostru a vrut o masina unica asa ca primul care a disparut a fost chiar unitatea S65 de 4.4 litri. In loc ei a montat un propulsor F136 care in anii 2000 a echipat masini precum Ferrari 430 Scuderia, 458 Speciale, Maserati Coupe sau Maserati Spyder.

Momentan, M3-ul are cam 300 de cai putere la roata dar proprietarul sustine ca puterea va creste nitel dupa ce va reusi sa-l calibreze. Ulterior, am putea vorbi si de alte modificari, inclusiv doua turbine care sa transforme masina intr-un adevarat monstru.

Dar mai bine da play clipului video de mai jos si afla mai multe despre aceasta creatie unica.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 Septembrie 2020