A inghitit 2 ani de munca si peste 65.000 de dolari. Cum arata cea mai sexy camioneta pe care banii o pot cumpara

A inghitit 2 ani de munca si peste 65.000 de dolari. Cum arata cea mai sexy camioneta pe care banii o pot cumpara
  • Un Chevrolet El Camino restaurat cu 65.000 dolari e de vanzare este Ocean
  • Automobilul cu pricina ascunde sub capota motorul V8 al unui Corvette C5
  • Pretul pentru care camioneta americana se vinde se ridica la 25.000 dolari
Distribuie pe Facebook

Un Chevrolet El Camino restaurat cu peste 65.000 de dolari a fost scoasa la vanzare peste Ocean, in orasul Phoenix din statul american Arizona. Camioneta cu pricina arata absolut demential si, spre bucuria viitorului client, are o motorizare pe masura.

In timp ce prietenii tai viseaza la un BMW M3 sau un Porsche 911 Turbo, tu vrei un Chevrolet El Camino. Nu este nimic in neregula cu asta, camioneta americana bantuind visul multor pasionati de automobile chiar si jumatate de secol mai tarziu de la aparitia sa.

Unii s-au indragostit ireversibil de design-ul muscle car-ului cu bena, in timp ce altii continua sa fie obsedati de ideea unui model utilitar cu motor V8 sub capota. Indiferent de care parte a baricadei te pozitionezi tu, nu ai cum sa nu apreciezi per total urmatorul exemplar.

Merita cu varf si indesat acest lucru, proprietarul sau investind in procesul de restaurare la care a fost supus - si care a durat aproximativ doi ani, fie acum vorba intre noi, ceva mai bine de 65.000 de dolari. Sau, daca vrei, un BMW M4 Coupe nou-nout.

Chevrolet El Camino cu motor de CorvetteChevrolet El Camino cu motor de Corvette

Rezultatele se vad insa numaidecat, caroseria finisata intr-o nuanta inchisa de gri si decorata cu o dunga de-un rosu contrastant atragand imediat atentia celor din jur. Fii sigur ca nu vor trece neobservate nici jantele pe 20 inch care intra sub aripile laterale multumita suspensie pneumatice.

Apoi avem interiorul garnisit cu tot felul de elemente custom, totul de la panoul de bord si pana la fetele usilor sau scaunele sport fie suferind imbunatatiri serioase, fie fiind complet inlocuite cu unele realizate la comanda.

Clientul acestui Chevrolet El Camino nu se va putea plange nici de performante, exemplarul cu pricina gazduind in compartimentul motor unitatea V8 de 5.7 litri a unui Corvette C5. Tot de acolo provine si transmisia automata cu numele de cod 4L60e.

Interesat de impresionanta camioneta americana? Ei bine, atunci afla ca aceasta se vinde pentru suma de 25.000 de dolari. Nu stim daca este mult sau putin, face toti banii din lume. Cel putin din punct de vedere estetic.

Chevrolet El Camino cu motor de CorvetteChevrolet El Camino cu motor de Corvette

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Chevrolet El Camino cu motor de Corvette
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 22 Martie 2016