A platit o avere pe ea, ca mai apoi s-o trimita la vopsitorie pentru ca nu-i place culoarea originala

A platit o avere pe ea, ca mai apoi s-o trimita la vopsitorie pentru ca nu-i place culoarea originala
  • A platit o avere pe ea, ca mai apoi s-o trimita la vopsitorie pentru ca nu-i place culoarea originala
  • Printr-o transformare radicala a trecut inclusiv cabina pentru doua persoane, complet retapitata
Distribuie pe Facebook

Printr-o transformare radicala a trecut inclusiv cabina pentru doua persoane, care a fost retapitata complet.

Una dintre cele aparent 1.000 de unitati ale colectiei cunoscute sub denumirea de Porsche 911 GT2 RS a trecut, de curand, printr-o transformare completa, dupa ce proprietarul bijuteriei germane cu motor de 3.8 litri si undeva in jurul a 700 de cai putere a realizat ca-si doreste ceva nou si, in acelasi timp, extrem de diferit de la exemplarul cu un exterior argintiu, respectiv interior de culoare rosie.

Odata facuta bucati, asemeni unui set de piese Lego proaspat scos din ambalajul cu care a venit, caroseria inspirata din lumea sporturilor cu motor a fost revopsita in celebra nuanta Verde British Racing, optiune intalnita si pe Ferrari-ul detinut de clientul celor de la Topaz Detailing.

Noua reteta specifica departamentului exterior continua cu jantele din magneziu finisate la randul lor in Verde British Racing, ce ascund acum de privirile curiosirilor etriere in culoarea Ferrari Bronzo. De nesfarsita lista cu dotari si echipamente pusa la punct de compania Ferrari a fost inspirata, de asemenea, si tapiteria realizata din piele Cuoio, acompaniata de fibra de carbon si piele, evident, verde.

Sub capota, motorul de 3.8 litri care insoteste fiecare dintre cele aparent 1.000 de unitati ale colectiei cunoscute sub denumirea de Porsche 911 GT2 RS a scapat fara niciun fel de modificare, astfel ca bijuteria germana ofera inclusiv de aceasta data undeva in jurul a 700 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 19 Octombrie 2020